Μετάβαση στο περιεχόμενο

eirhnh77

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by eirhnh77

  1. Ρε παιδιά, ξέρει κανεις να μου εξηγήσει τι παίζει με την ανάγνωση των αναλογικών πολύμετρων? Συγκεκριμένα προσπαθώ να μετρήσω τι DC τάση μιας μπαταρίας διά δοκιμη (1.5V), το βάζω στην κλίμακα 2.5 και δε βγάζει σωστό αποτέλεσμα. Όταν το βάζω στην κλίμακα 10, βγάζει normal αποτέλεσμα. Ποια κλίμακα επιλέγω κάθε φορα να διαβάζω? Τα greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis
  2. Καλησπέρα σε όλους τους Μηχανικούς, είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μου έγινε πρόταση για να εργαστώ σε εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα πληροφορικής στα πλαίσια ευρωπαικού ερευνητικού προγράμματος. Η εταιρεία αυτή έχει συμμετάσχει σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα εδώ και 9 χρόνια και αποτελείται από 6 άτομα.Τι πιστεύετε για τις προοπτικές απασχόλησης και για τη χρηματοδότηση αυτών των προγραμμάτων; Πιστεύετε ότι είναι επίφοβο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης; Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.