Μετάβαση στο περιεχόμενο

Andreas Pavlides

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Andreas Pavlides

  1. To 2004 ήρθε η ΔΕΗ και έβαλε τον υποσταθμό. Δεν γνωρίζω πότε η ΔΕΗ αγόρασε το χώρο αλλά από τότε πού κτίστηκε η πολυκατοικία ο χώρος ήταν άδειος (30+ χρόνια). Δεν πήρε την άδεια των ενοίκων όσο για την οικοδομική άδεια δεν έχω ιδέα εάν είχε εκδοθεί όταν κτίστηκε. Μάλλον πρέπει να πάω στην πολεοδομία και να πάρω αντίγραφο της οικοδομικής άδειας. Θα ρωτήσω και την ξαδέλφη μου είναι δικαστής στο πρωτοδικείο Αθηνών μήπως και βγάλω καμία άκρη.
  2. To Καταστατικό της πολυκατοικίας δεν επιτρέπει την εγκατάσταση υποσταθμού ή οποιαδήποτε άλλου τύπο εργαστηρίου. Το Δωμάτιο δεν πληρεί τούς όρους για χρήση υποσταθμού (Μου το είπε ένα άτομο που γνωρίζω και δουλεύει στη ΔΕΗ) και επίσης έφερα τον Τειρεσία και έκανε μέτρηση η οποία είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Αυτό που μου είπαν να καλέσω το υγειονομείο. Το πρόβλημα είναι δεν βρίσκω πουθενά την νομοθεσία για την εγκατάσταση υποσταθμών. Μόνο με τα λόγια δεν μπορώ να εκκινήσω κάποιες δικαστικές διαδικασίες χρειάζομαι να βρω την υφιστάμενη νομοθεσία που μάλλον κανένας δεν γνωρίζει ή δεν θέλουν να την ξέρουμε.
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες για υποσταθμούς σε πολυκατοικίες. Στην πολυκατοικία μου η ΔΕΗ το 2004 εγκατέστησε υποσταθμό στο ισόγειο της πολυκατοικίας μας. Δίπλα από τον υποσταθμό στεγάζεται ένα γραφείο (τους χωρίζει ένα ενδιάμεσος τείχος) και από πάνω είναι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου χωρίς να υπάρχει κάποιο κενό μεταξύ τους. Μετά από πολλές ερωτήσεις που μπορώ να μάθω κατά πόσο είναι νόμιμος δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση. Τις τελευταίες 2 μέρες κάνουν έργα ξανά και μετά από ερώτηση σε ένα από τους εργάτες μου είπαν πως περνάνε καινούργια καλώδια υψηλής τάσης τα οποία θα καταλήγουν στον υποσταθμό. Η ερώτηση μου είναι κατά πόσο είναι νόμιμος και που μπορώ να μάθω συγκεκριμένα πια είναι η ισχύουσα νομοθεσία. Ευχαριστώ Ανδρέας Παυλίδης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.