Μετάβαση στο περιεχόμενο

ge0ge0

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ge0ge0

  1. --> tpanag: Με βοηθησες να ξεκολλήσω! Όντως, όπως και στη συντριπτική πλειοψηφία νεοδμητων διαμερισμάτων, έτσι και στη δική μου περιπτωση τα συμβόλαια αναφέρονται στους ημιυπαιθριους, παρόλο που η μετατροπή τους ειχε ήδη πραγματοποιηθεί. Συμπεραίνω λοιπόν πως το γεγονός ότι τα συμβόλαια υπογράφηκαν μετά την 28/4 δεν επηρεάζει κατι στην αντιμετώπιση του θέματος. Συμπληρώνω, κατα τα γνωστα, ημ/νία μετατροπής λίγο μετά την ηλεκτροδότηση --> jb: Ενδιαφέρουσα η επισημανση σου. Στα υπ' όψιν οπωσδήποτε! Ευχαριστώ αμφοτερους!
  2. Γεια σου tpanag! Βασικά αναρωτιόμουν αν υπαρχει καποια πιθανότητα μελλοντικού προβλήματος σε τυχόν έλεγχο / διασταύρωση στοιχείων απο το γεγονός ότι στο συμβόλαιο αγοράς, που όπως είπα είναι μεταγενέστερη της 22/4, αναφέρεται ότι το διαμέρισμα αποτελείται από: καθιστικό - κουζίνα - υπνοδωμάτιο και ημιυπαίθριο, κάτι που συνεπάγεται ότι αν (λέμε αν!) το ψάξει κάποιος και το συνδυάσει με την Υπεύθυνη Δήλωση, σου πει "τότε πώς δηλώνεις προγενέστερη ημερομηνία μετατροπής χρήσης?". Να βασιστώ στο ότι δεν ελέγχονται τα συμβόλαια και να δηλώσω ημ/νια μετά την ηλεκτροδότηση?
  3. Γεια σας συνάδελφοι! Ηθελα τα φωτα σας για το τι ισχύει στην περίπτωση που: 1) οικοδομική άδεια: 2008, δηλ. προ 2/7/2009 ==> ΟΚ 2) ηλεκτροδότηση - κλείσιμο Η/Υ χώρων: περί τα τέλη 2009 ==> ΟΚ 3) συμβόλαιο αγοράς διαμερίσματος: 22/5/2010, δηλαδή μεταγενέστερα της 28/4/2010 Στο συμβόλαιο όμως περιγράφονται οι Η/Υ χώροι του διαμερίσματος! Μετά από αυτό εξακολουθεί να είναι δυνατόν να δηλωθεί ως ημ/νια μετατροπής χρήσης προγενέστερη της 28/4, όπως απαιτείται? 'Η θεωρείτε ότι εξακολουθεί ανεπηρέαστα να ισχύει το: ηλεκτροδότηση < ημ/νια μετατροπής < 28/4/2010? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.