Μετάβαση στο περιεχόμενο

calori

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από calori

  1. Πολύ καλή δουλειά.Προσοχή στην θέρμανση!!!Σε όλα τα κτίρια με κεντρική θέρμανση και με οικοδομική άδεια από 22/12/1985 και μετά είναι υποχρεωτική η μελέτη κατανομής δαπανών θέρμανσης σύμφωνα με το Π.Δ. 27-9/7-11-85 (ΦΕΚ-631 Δ') : Τεχνικός Κανονισμός για τον τρόπο κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης σε κτίρια που περιλαμβάνουν περισσότερες της μία ιδιοκτησίας.Σύμφωνα με αυτό το ΦΕΚ υπάρχουν δύο συντελεστές για την κατανομή δαπανών και όχι ένα σταθερό ποσοστό. Ουσιαστικά η κατανομή σε κάθε διαμέρισμα γίνεται με μια εξίσωση της μορφής Y=αX+β όπου β είναι το πάγιο, Χ η ένδειξη του μετρητή δια το άθροισμα όλων των μετρητών της πολυκατοικίας και το α σταθερά που εξαρτάται από τις θερμικές απώλειες.

     

    Πολύ καλή δουλειά.Προσοχή στην θέρμανση!!!Σε όλα τα κτίρια με κεντρική θέρμανση και με οικοδομική άδεια από 22/12/1985 και μετά είναι υποχρεωτική η μελέτη κατανομής δαπανών θέρμανσης σύμφωνα με το Π.Δ. 27-9/7-11-85 (ΦΕΚ-631 Δ') : Τεχνικός Κανονισμός για τον τρόπο κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης σε κτίρια που περιλαμβάνουν περισσότερες της μία ιδιοκτησίας.Σύμφωνα με αυτό το ΦΕΚ υπάρχουν δύο συντελεστές για την κατανομή δαπανών και όχι ένα σταθερό ποσοστό. Ουσιαστικά η κατανομή σε κάθε διαμέρισμα γίνεται με μια εξίσωση της μορφής Y=αX+β όπου β είναι το πάγιο, Χ η ένδειξη του μετρητή δια το άθροισμα όλων των μετρητών της πολυκατοικίας και το α σταθερά που εξαρτάται από τις θερμικές απώλειες.

    [/quote ευχαριστώ πολλή

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.