Μετάβαση στο περιεχόμενο

xartoura

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

xartoura's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αχα....δηλαδη ειναι στην κριση του ελεγκτη στην πολεοδομία? δεν υπάρχει κάποια εγκύκλιος που να το ορίζει
  2. Πως ορίζεται ο στεγασμένος ανοικτός χώρος στάθμευσης που κατασκευάζεται στο ισόγειο του κτιρίου κ δεν μετράει στον ΣΔ? (Στο καινουργιο ΦΕΚ 62-28/4/10 για τους ημιυπαιθριός αρθρο 9 παρ. 4). Για παράδειγμα 3 πλευρές κτισμένες και 1 χωρίς γκαραζόπορτα περνάει?
  3. Όπως τα λες είναι ΜΑΚΑΡ. Το συγκεκριμενο είναι 2 χρόνια στο δασαρχείο... και απάντηση δεν δίνουν μόνο μισόλογα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και όταν και αν βγει και πάω και στην πολεοδομία θα ενημερώσω για το τι ισχύει για την συγκεκριμένη περίπτωση.
  4. Ευχαριστώ γιατ τις απαντήσεις , θα επιχειρησω να επισυναψω αργοτερα ένα σκαρίφημα (να μαθω και πως γινεται...). Άραγε λοπόν αν όντως είναι οικοδομησιμο, η επιτρεπόμενη δόμηση μπορεί να πραγματοποίηθει οπουδήποτε (τηρώντας απόστασεις απο δασικό κ όρια) ή μόνο σε έκταση 2 στρ.; 10μ.
  5. Μακαρ, ευχαριστώ για την απάντηση Προσπάθησα να βρω στο forum αντίστοιχη περίπτωση αλλά δεν τα κατάφερα. Στην περίπτωση μου πάντως έχει ορίστει Ρ.Γ. και Ο.Γ.
  6. Τη γνώμη σας για την παρακάτω περίπτωση. Γήπεδο εκτος σχεδίου (στο όριο με σχέδιο) αρθρο 29, παρ. 2, έκτασης 4,5 στρ. απο την οποία το 1 στρ. δασικό (Η αρτιότητα του απέναντι Ο.Τ. είναι 2στρ.) α)είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο; β)απόσταση κτισμάτων από το δασικό τμήμα; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.