Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris1234

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimitris1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. να ρωτησω και κατι αλλο ... μετρησα τα τετραγωνικα του σπιτιου μου και τα βρηκα 40τ.μ λιγοτερα απο οτι λεει το συμβολαιο μου..( υποψιαζομαι οτι εχουν συμπεριλαβει τα τεραγωνικα του δοματος που βρισκεται απο επανο το οποιο ομως δεν μου ανοικει δεν υπαρχει στα συμβολαια) η μελετη θα διξει τα πραγματικα τετραγωνικα μου??
  2. η θερμανση δεν ειναι ειναι αυτονομη ειναι κεντρικη ( χωρις μελετη ) . επισησ τα διαμερισματα δεν ειναι ολα ιδια με βαση τα τετραγωνικα . ομως για παραδειγμα ο τεταρτος οροφος εχει τα ιδια τετραγωνικα με του πεμπτου και πληρωνει 100 ευρω λιγοτερα .... τωρα τι μελετη θα γινει θα απευθεινθω σε καποιο ηλεκτρολογο μηχανολογο και βλεπουμε εσεισ τι προτεινεται?? ποσο περιπου θα κοστισει μια μελετη??
  3. καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω το εξης .. σε μια 5οροφη πολυκατοικια ο 5ος και ο1ος οροφος πληρωνουν περισσοτερα απο τους ενδιαμεσους οροφους η λογο των θερμικων απολειων που προκυπτουν απο την οροφη στον 5ο και το πατωμα στον 1ο γινεται καποια μειωση ?? ρωταω διοτι σκεφτομαι να κανω μια μελετη καθως εως τωρα η πολυκατοικια δεν εχει και ο τροπος υπολογισμου των δαπανων θερμανσης καθε διαμερισματος γινεται αναλογα με τα χιλιοστα που ισχυουν για ρευμα νερο κλπ το οποιο δεν θεωρω σωστο... ειναι..?? επισης ο πεμπτος οροφος ( 1 διαμερισμα 164τ.μ 138χιλιοστα) επιβαρινεται με περιπου το 1/6 του ποσου της δαπανης του πετρελαιου σε συνολο 15 διαμερισματων ..( στα 1500 ευρο επιβαρινση 250ευρο) το οποιο ειναι υπερβολικο κατα τη γνωμη μου .. ειναι λογικο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.