Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis-l

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

vasilis-l's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επιτρέψτε παρακαλώ μια ερώτηση ενός αδαούς επί του θέματος: αν εγκατασταιούν τα φ/β πάνελ π.χ. σε μια στέγη αλλά για κάποιο διάστημα δεν ολοκληρωθεί η υπόλοιπη εγκατάσταση (inverter και σύνδεση με δίκτυο) υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας του εγκατεστημένου εξοπλιμσού ? (υπό την έννοια ότι παράγεται κάποια ενέγεια η οποία δεν διοχετεύεται πουθενά).
  2. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ αλλά πρωτα φορά συμμετέχω. Χρειάζομαι βοήθεια από εμπειρότερους στο εξής θέμα: έχω ένα εστιατόριο όπου οι συσκευές της κουζίνας χρησιμοποιούν υγραέριο. Στην κεντρική παροχή του υγραερίου τοποθετείται ηλεκτροβαλβίδα διακοπής η οποία πρέπει να συνεργαστεί με τα εξής στοιχεία: 1. συνεργασία με χοάνη απαγωγής (παροχή υγραερίου προς συσκευές μόνο όταν λειτουργεί ο εξαερισμός). 2. συνεργασία με πίνακα ανίχνευσης (διακοπή παροχής υγραερίου όταν ανιχνευθεί διαρροή). 3. διακοπή παροχής υγραερίου όταν αρχίσει η κατάσβεση τοπικής εφαρμογής. Η ερώτηση μου είναι τι ηλεκτροβαλβίδα να επιλέξω no ή nc. Ή μήπως τελικά τζάμπα προβληματίζομαι μιάς και η κατάσταση λειτουργίας είναι λίγο υποκειμενική και εν προκειμένω δεν παίζει και τόση σημασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.