Μετάβαση στο περιεχόμενο

salomi

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

salomi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημερα και σ ευχαριστω πολυ. το συμβολαιο αναφερει -το σπιτι παραδιδεται αποπερατωμενο. οι συνδεσης ηλεκτρικου και νερου βαρυνουν τον αγοραστη. καμια αλλη συμφωνια δεν εγινε σχετικα με την εγκατασταση του αεριου που συμπεριλαμβανεται στο σπιτι. Απο νομικης πλευρας ο δικηγορος μου, μου ειπε πως αφου το σπιτι το παρελαβα αποπερατωμενο δεν υποχρεουμε να του πληρωσω ουτε καν την χελωνα. εγω καλη τη πιστη δεχομαι να πληρωσω την χελωνα μου καθως και την κοινοχρηστη χελωνα (1/4) περαν τουτου τιποτε αλλο. αν δεν δεχθει προχοραω σε εξωδικο.
  2. υπαρχει-ηδη-μελετη-αεριου-σωματα-κ-η-εξωτερικη-μοναδα.θελει-να-του-πληρωσω-ολα-αυτα. Σ'ευχριστω
  3. το-σπιτι-δεν-ηταν-προκατοικημενο.ηταν-2-χρονια-κλειστο.δεχομαι-ν-πληρωσω-την-χελωνα-αλλα-οχι-και-την-μελετη-του-αεριου-αλλα-κ-τους-σωληνες-που-εβαλε-απο-την-στιγμη-που-δεν-μου-ειπε-κατι-κ-ουτε-αναγραφεται-στο-συμβολιο.δεν-ξερω-καποιον-που-να-πηρε-ετοιμο-καινουριο-σπιτι-κ-να-πληρωσε-σωληνες-καυστηρες-κ-σωματα.οι-εγγυησεις-που-θα-πληρωσω-ειναι-εκτος-των-χρηματων-που-θελει.αρα-σε-μενα-θα-κοστισει-γυρω-στο-2000ρο-με-τα-λεγομενα-του.
  4. ακριβώς,δεν-αναφερει-κατι.μολις-μιλησα-μαjι-του-κ-μου-λεει-πως-θελει-χρηματα-για-την-χελωνα-μου-την-κοινοχρηστη-χελωνα-για-την-μελετη-του-αεριου-κ-για-τoυς-σωληνες-του-αεριου-γιατι-αλλιως-δεν-μου-δινει-τα-χαρτια-για-να-κανω-τις-συνδεσεις...ο-δικηγορος-μου-μου-ειπε-πως-υποχρεουμε-να-πληρωσω-μονο-τις-εγγυησεις-στα-δικτυα.ολα-τα-αλλα-ειναι-παραλογα.
  5. καλημερα τι-εννοεις-με-δικη-μου-ευθυνη?απευθυνομαι-σε-σας.μηπως-βρω-μια-ακρη.δεν-συμφωνησα-κατι-τετοιο.ουτε-αναφερεται-κατι-τετοιο-στο-συμβολαιο.δηλ-στην-δεη-κ-τις-αλλες-υπηρεσιες-πρεπει-να-παει-αυτος?υποτιθεται-πως-ρευμα-εριο-νερο-πρεπει-ν-περασουν-στο-ονομα-μου.εχει-δικιωμα-να-μου-κραταει-εγγραφα-απο-την-στιγμη-που-το-σπιτι-πλεον-μου-ανηκει?
  6. καλημερα-κ-συγνωμη-για-τις-παυλες-προβλημα-στο-πληκτρολογιο μολις-πριν-λίγες-μερες-υπεγραψα-το-συμβολαιο-για-το-νεο-μου-σπίτι.αυριο-λοιπον-πρεπει-να-κανω-τις-συνδεσεις...(δεη-αεριο-νερο). ο-εργολαβος-λοιπον-μου-χρωσταει-ηλεκ.-σχεδιο-κι-οτι-αλλα-χαρτια-απαιτουντε-για-να-βαλω-ρολοι(δεν-εχω-ιδεα-τι-χαρτια-θελει-η-δεη-κ-υτος-δεν-με-βοηθαει).εχει-βαλει-ηδη-χελωνα-γιατι-εχει-2-χρονια-που-τελειωσε-η-οικοδομη-κ-τα-αλλα-3-διαμερισματα-κατοικουντε. εκτος-απο-το-δικο-μου-βεβαια-που-δεν-εχει-ρολοι.(ειδα-την-χελωνα-αδεια)τωρα-λοιπον-μου-jηταει-χωρις-να-χουμε-συμφωνησει-κατι-τετοιο-για-να-μου-δωσει-τα-χαρτια-για-να-κανω-συνδεσεις-1600€.εχω-εκνευριστει-γιατι-αφενος-δεν-εχω-δυνατοτητα-να-τα-δωσω-κ-ΠΡΕΠΕΙ-ν-κανω-τις-συνδεσεις-για-να-μετκομισω-κ-αφετερου-γιατι-ειναι-λιγο-εκβιασμος.θελει-να-του-πληρωσω-λεει-την-χελωνα-κ-τον-ηλεκτρολογο-συν-οτι-εδωσε-για-το-αεριο-το-οποιο-απλα-θα-το-επανασυνδεσω(300€στην-εταιρια-αεριου)...ειναι-λογικο-να-παρω-ενα-σπιτι-2-χρονια-μετα-που-τελειωσε-κ-να-πρεπει-να-πληρωσω-ολα-αυτα??ρε-παιδια-δεν-μπορω-να-παω-σε-αλλο-ηλεκτρολογο-να-μου-βγαλει-σχεδιο??για-να-βαλω-ρολοι-κ-να-κανω-συνδεση-μου-ειναι-απαραιτητα-τα-χαρτια-που-εχει??του-jητησα-εντομεταξι-παραστατικα-που-να-αντιστoιχουν-σε-τοσα-λεφτα-κ-λεει-δεν-τα-χει... εχω-σαστισει-κ-δεν-ξερω-τι-να-κανω.δεν-ξερω-αν-εχει-δικιο-που-θελει-τοσα-λεφτα...μα-εχει-1600€-μια-απλη-χελωνα-κ-ενα-ηλ.-σχεδιο???καμια-βοηθεια??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.