Μετάβαση στο περιεχόμενο

leflask

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

leflask's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητε Αλεξ μαλλον δεν χρησιμοποιησα την σωστη προταση... Το θεμα δεν βασιζετε στην αγνοια μου οσο στο οτι θελω να δοκιμασω τα "χρυσα" εργαλεια της εποχης ωστε να αποκτησω μια αλφα διατριβη με αυτα. Παρολα αυτα σε ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες σου
  2. Χαιρετω το εξαιρετο φορουμ! Ειμαι ενας φρεσκος ανησυχος μηχανολογος οπου εχω αναλαβει σε μαθητικο επιπεδο μια μελετη ενδοδαπεδιας θερμανσης.. Ως γνωστον λοιπον το συγκεκριμενο αντικειμενο ακομα αμφισβητειται στην Ελλαδα και για αυτο δεν εχει και τεραστια αναπτυξη, παρολα αυτα εχω ρωτησει σε διαφορα μαγαζια για προγραμματα και βιβλια και συνηθως κανεις δεν ξερει να μου πει η και να ξερει δεν λεει για εμπορικου λογους! Ψαχνω λοιπον μεσω ιντερνετ να βρω ενα προγραμμα ωστε να επαληθευω με την ειδη υπαρχουσα μελετη που εχω κανει ωστε να δω αν ειμαι σε σωστο δρομο! Οποιος γνωριζει καποιο και θελει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.