Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαδάκης Κωνσταντίνος

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Παπαδάκης Κωνσταντίνος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θέλω να δημιουργήσω δρόμο μήκους 120 μέτρων που να οδηγεί από το όριο του οικοπέδου (το οποίο είναι σε επαφή με τον δημοτικό δρόμο) στο σπίτι το οποίο βρίσκεται στη άλλλη μεριά του οικοπέδου. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Γεια σε όλους. Έχω ένα ερώτημα για το οποίο δεν παίρνω απάντηση από τη πολεοδομία και επίσης δε μπορώ να το βρω στο ΓΟΚ. Έχω ένα οικόπεδο εκτός οικισμού, στο οποίο μέσα θέλω να δημιουργήσω ασφαλτοστρωμένη οδό ιδιωτικής χρήσης. Ρωτάω λοιπόν την επιτρεπόμενη κλίση της οδού και ο ένας μου λέει 20%, ο άλλος 15%.... Ξέρει κάποιος να μου πει? Σας ευχαριστώ πολύ.
  3. Ευχαριστώ παιδιά. Μάλλον δε θα προχωρήσω. Στη πολεοδομία μου λένε μάλλον όχι, δεν ξέρουμε, θα δούμε, θα ρωτήσουμε.... Εγώ καλού κακού έκανα κι ένα γράμμα στη ΠΕΧΩ.
  4. Γεια σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο από τη πολεοδομία δε παίρνω σαφή απάντηση. Πριν δυο μήνες έβγαλα οικοδομική άδεια σε οικόπεδο έπειτα από παραχώρηση. Σε αυτή την άδεια θέλω τώρα να κάνω αναθεώρηση ως προς τις θέσεις των κτιρίων του οικοπέδου και κάποιες άλλες εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Αλλάζει λοιπόν και η στατική μελέτη. Ξέρει κανείς εάν μπορεί να γίνει η αναθεώρηση αυτή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.