Μετάβαση στο περιεχόμενο

mr_spap

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mr_spap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφοι καλημερα!Σήμερα ενω έκανα ενα σχέδιο στο autocad πηγα να βαλω καποιο block απο το freecad και μου πεταει μηνυμα ''greek''.αν μπορειτε βοηθηστε με γιατι εχω να παραδωσω καποιο project και δεν ξερω τι να κανω. ευχαριστώ προκαταβολικά και ζητώ συγνώμη για τα greeklish απλα εχω πανικοβληθει!
  2. sinadelfoi kalimera!simera eno ekana ena sxedio sto autocad piga na balo kapoio block apo to freecad kai mou petaei minima ''greek'' . an boreite boithiste me giati exo na paradoso ena project kai den ksero ti na kano. euxaristo prokatabolika! Αν δεν αλλάξεις λίαν συντόμως τα greeklish σε απλά ελληνικά .... Όχι μόνο απάντηση δεν θα πάρεις αλλά θα πάρεις και κάρτα. Μια ματιά στους Κανόνες συμμετοχής, δε βλάπτει. Ευχαριστώ GRTOPO
  3. εχω εγκαταστησει την εκδοση 4.04 αλλα αυτες οι σελιδες http://rapidshare.com/files/108644120/KATERDIMENSIONSTYLE.zip.html και http://rapidshare.com/files/106478242/KATERDIMENSIONSTYLE.zip.html μου γραφουν error με αποτελεσμα να μην εχω την δυνατοτητα να βαλω διαστασεις.συγκεκριμενα οταν παταω διαφορα---στυλ διαστασεων δεν κανει τιποτα!οπως διαβασα στις αρχικες σελιδες το ειχε και αλλος αυτο το προβλημα και φανταζομαι οτι λυθηκε με τα παραπανω αρχεια. παιδια καποια βοηθεια με το προβλημα μου;;;
  4. φιλε iliekater καλησπερα και συγχαρητηρια για την δουλεια σου!το προγραμμα ειναι απλα κορυφαιο.μολις σημερα το εγκατεστησα στο pc μου ομως αντιμετωπιζω το προβλημα με τις διαστασεις.πηγα στο link tou rapidshare οπου ειχες ανεβασει καποιο αρχειο αλλα μου γραφει error με αποτελεσμα να μην ξερω τι να κανω.ευχαριστω για το χρονο σου!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.