Μετάβαση στο περιεχόμενο

gballas

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gballas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά θέλω να ελέγχω 2 θερμοστάτες.. Βρήκα το παρακάτω http://www.e-dreams.gr/products_product.asp?id=15801&section=katigoria&category=21&subcategory=188&manufacturer=0&range=0 με 2 εισόδους / εξόδους. Το έχω καταλάβει ως εξής: 1. Συνδέω σε σειρά τις 2 εξόδους του controller με τους 2 θερμοστάτες. Τα ρελε της συσκευής φαντάζομαι είναι normally OFF. 2. Τους θερμοστάτες τους έχω σε μια θερμοκρασία ΟΝ αλλά ο λέβητας δεν λειτουργεί γιατί ο GSM controller είναι OFF. 3. Στέλνω SMS, ανοίγουν τα ρελέ, έχω θέρμανση. Σωστά??
  2. Καλημέρα συνάδερφοι, θέλω την άποψη σας στο εξής: Σκοπός μου είναι να ενεργοποιώ τον καυστήρα της εξωχικής κατοικίας εξ αποστάσεως μέσω κινητού τηλ (sms). Δεν με ενδιαφέρει η εκτεταμένη χρήση αυτοματισμών στην οικία παρά μόνο αυτό προς το παρόν. Μετά από σύντομη έρευνα στο διαδύκτιο εντόπισα τα εξής προϊόντα: 1. http://www.techome.com.au/images/GSM100.pdf 2. http://buyhomeeasy.co.uk/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=75 σε συνδιασμό με το http://buyhomeeasy.co.uk/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=100 3. http://holidayhomeheating.co.uk/ 4. http://www.smscentralheating.co.uk/quick-start-guide 5. http://www.textyourheating.com/?gclid=CM-_14iB8aUCFUEOfAodcxIDrg Στο μυαλό μου το έχω χονδρικά ότι μια συσκευή τέτοιου τύπου συνδέεται απευθείας στο on/off διακόπτη του θερμοστάτη ή στον ηλεκτρικό πίνακα (?). Μήπως με έναν απλό remote controlled διακόπτη on off θα έκανα τη δουλεία μου? Εάν έχετε κάποια άποψη ιδέα για το θέμα ή κάποιο προϊόν από Ελλάδα θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ Γιώργος Μπάλλας Μηχ. Μηχανικός Παν/ου Πατρών
  3. Εντάξει και στο http://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=202 το λέει καθάρα και για την υλοποίηση μέρους επένδυσης και ίσως για εκείνο που σας έλεγα με το imac αντί macpro+monitor: Ενδεικτικά αλλαγές που γίνονται αποδεκτές κατά την φάση του ελέγχου και της πιστοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της επενδυτικής πρότασης είναι: -... -... -Υλοποίηση τμήματος της εγκεκριμένης πρότασης με ανάλογη προσαρμογή του οικονομικού αντικειμένου προς τα κάτω εφόσον καλύπτεται το κατώτερο όριο επιχορήγησης. -Τροποποίηση που οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα από άποψη εξοπλισμού γίνεται δεκτή πχ η αγορά φαξ ενσωματώνεται σε πολυμηχάνημα που καλύπτει και την λειτουργία φαξ.
  4. Πάντως το concept για να δω αν το κατάλαβα καλά είναι ότι παω "ψωνίζω" α) ότι έχω δηλώσει ακριβώς ή β) μέρος επένδυσης εάν δεν πέφτει κάτω απ'το ελάχιστο ή γ) κάνω και αλλαγές μικρής κλίμακας όπως πχ αλλαγή οθόνης (η 27'' apple που ανέφερα είναι το νέο μοντέλο που προβλέπεται να αντικαταστήσει την υπάρχουσα 30αρα) μετααα κάνω αίτηση για έλεγχο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (απ' ότι γράφει η επιστολή που έλαβα από τράπεζα το deadline γι' ατό το βήμα είναι 1 μήνας από το πέρας της περιόδου υλοποίησης)-τώρα περίοδος υλοποίησης ενοεί το μέχρι 16/8 που χε πει ο φίλος παραπάνω(?!) μετααα απο κανα 2μηνο γίνεται ο έλεγχος που δεν ξέρω πόσο διαρκεί και αφουυυ δoθεί και το τελικό ΟΚ μετά από 20 μέρες δίνουν τα χρήματα. Καλά τα χω καταλάβει?
  5. Η αλλαγή οθόνης dell 30 se οθόνη apple 27'' (αλλαγή και προμηθευτή) φαντάζομαι να περνιέται σαν αλλαγή μικρής κλίμακας
  6. το imac ειναι tower και οθόνη μαζί. Γι αυτό έκανα τον συνηρμό. Τώρα με το κατώτατο όριο δεν ξέρω τι γίνεται αν το πιάνω με το imac (ή και με το software)
  7. οχι αυτά τα 3 είναι απλά έλεγα επειδή και το mac pro και το imac είναι desktop H/Y μήπως θα μπορούσαν να κάνανε αποδεκτή τέτοια αλλαγή. Τέλος πάντων αρκετά ειδική η περίπτωση που ρώτησα.
  8. Καλημέρα σας, Είμαι δικαιούχος της επένδυσης (80% επιδότηση) και σήμερα παρέλαβα κ την επιστολή από την Εθνική. Είχα αιτηθεί: mac pro, dell monitor 30'', software 4μ. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Γίνεται τελικά να προβώ σε αγορά μέρους της επένδυσης (μόνο το hardware) και αν ναι ποια η διαδικασία; Κάνω διορθωτική υποβολή; Χρειάζεται να πάρω κάποιο τηλ.; 2. Μπορώ στην θέση των mac pro και του monitor να αγοράσω imac 27'' Είμαι νέος μηχανικός και νομίζω το κατώτατο όριο επένδυσης είναι 5000 ευρώ. Δεν είμαι σίγουρος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.