Μετάβαση στο περιεχόμενο

Romanos

Core Members
  • Περιεχόμενα

    241
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Romanos

  1. Σ' ευχαριστώ Duke33  για τις πολύτιμες πληροφορίες. Άρα σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις, 1ον μπορεί η άδεια κυκλοφορίας να αναφέρει την απαγόρευση κυκλοφορίας εντός ζωνών Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης αλλά όχι για όλο το νομό αλλά στις περιοχές που αναφέρονται τα ΦΕΚ; 

    2ον Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε περιοχή π.χ. Ελευσίνα, Σπάτα, Κορωπί κ.ά. Από αυτές τις περιοχές διέρχεται η Αττική οδός. Άρα δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε Αττική οδό ή στο πολεοδομικό ιστό των κάτωθι περιοχών; Αντίστοιχα για Εγνατία οδό που εάν δεν κάνω λάθος διέρχεται από Διαβατά.

     

    Για τα προγενέστερα Euro 4 -3 - 2 -1 απαγορεύεται η κυκλοφορία τους από και εντός των παρακάτω περιοχών. Στον Νομό Άττικής Ελευσίνα –Μαγούλα –Φυλή –Αχαρνές –Θρακομακεδόνες –Βαρυμπόμπη –Κρυονέρι -Άγιος Στέφανος –Άνοιξη –Σταμάτα –Ροδόπολη –Διόνυσος –Πικέρμι –Σπάτα –Κορωπί –Βάρη –Βάρκιζα. 

    Για τον Νομό Θεσσαλονίκης: Ν. Ιωνίας (Διαβατών) Καλοχωρίου, Ευκαρπίας, Ασβεστοχωρίου, Πανοράματος και Πυλαίας. Θα τα βρείτε στο pdf ΦΕΚ 519/Β/12.8.92.

    Η απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει στο pdf ΦΕΚ 123 Α/5-8-91.

     

  2. Συνάδελφε, ότι πληροφορία βρεις κάνε την κοινοποίηση. Μη γνωρίζοντας το θέμα, αγόρασα με επαγγελματική άδεια, όχημα euro4(αρχική άδεια 10/10) κι εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κυκλοφορήσω Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης. Λέω λίγο το κακό, αφού είμαι από επαρχία και λίγες φορές πάω μέχρι την Αθήνα. Έλα μου που βρήκα δουλειά πρόσφατα Θεσσαλονίκη όπου είναι να μετακομίσω σε 2 μήνες το πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. 

    ΥΓ.: Εάν έπαιρνα ένα όχημα με αρχική άδεια 2 μήνες μετά θα ήταν euro5. Στραβώθηκα.

  3. Ως νέος μηχανικός, είχα αγοράσει το πλήρες πρόγραμμα 4Μ. Ουσιαστικά δεν είχα ασχοληθεί με μελέτες, μόνο 2, και τώρα μετά από 3 χρόνια ήθελα να ανανεώσω ώστε ν αρχίσω να ασχολούμαι. Με μία προσφορά που πήρα στα 840+φπα, προφανώς και δε θα τα πληρώσω.

    ΥΓ.: Πάντως, ένας φίλος που τους ζάλισε πολύ, στο τέλος μας έκαναν ελαφρώς καλύτερη πρόταση.

    ΥΓ2: Το ηλεκτρολογικό που δούλεψα περισσότερο, απλά ήταν κακό στους υπολογισμούς του.

  4. Έχεις να δεις κύπελο, πολλά χρόνια στο μπάσκετ. Μοναδική σου καραμέλα το 8-3 όπου γκρεμίστηκε και αυτό μετά την ευρωφάπα (σκέψου κατάσταση, μετράτε νίκες στα μεταξύ μας στην Ευρωλίγκα) και οι δήθεν επισκέψεις σου σε τελικούς Ευρωλιγκας (κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε τουρίστες πολυτελείας).

     

    Σου βάλει μυαλό.... Σου έχω κάνει ζημιά...

    Πρέπει να σε χάλασε η ήττα μέσα στην Τουρκία του πρώην σου. Το ωραίο είναι ότι τα έβαλε με τους διαιτητές. Χα χα χα. Είχε καλομάθει από εσάς τόσα χρόνια. 

    ΥΓ.: Εάν θυμάσαι πέρσι, σας είχαμε συνεχόμενα και στο τέλος καήμαμε και χάσαμε τα πάντα. Φέτος, θέλω να χάνω από εσένα μέχρι τον Απρίλη. 

  5. Σε βλέπω για μεγάλο Λούτσο φέτος. Ένα μάτσο χάλια είσαι αν καταφέρεις και βγεις Ευρώπη θα είναι από τα πληρωμένα κοράκια.

    Περαστικά και μην ξεχάσεις την Τετάρτη να φέρεις σακούλα να μαζεύεις τα τεμάχια. Μετά ξέρεις εσυ θα φέρεις τον αλεφαντο μιας και το πείραμα με τον μαθητευόμενο λεμονη πήγε στο βρόντο

     

    Φαγωθείτε τώρα μεταξύ σας γιατί μέχρι τέλος του γύρου εμείς έχουμε τελειώσει με τα ντέρμπι.  

  6. Αφού κέρδισε ο Παναθηναϊκός, όλα είναι υπέροχα!!! Το ότι έπαιξε ο Ολυμπιακός μόνο 10 λεπτά και θα μπορούσε να σας έπαιρνε το ματσάκι εάν ο Παπαπέτρου έδινε το προφανές σας διαφεύγει. Όπως και να χει, από 6η μέχρι 4η θέση σας βλέπω.

     

    post-32539-0-61706700-1509292727_thumb.png

  7. Μετά να πω στον Καπίνο , ότι δεν ήξερες , δεν ρώταγες ? Νόμιζες ότι θα γινόσουν δεύτερος Νικοπολίδης ? Εκανες 4-5 μεγάλες αποκρούσεις και επειδή έφαγες ένα γκολ εκεί που έχεις φυσικό μειονέκτημα λόγω του ύψους , σε βάλανε να παίζεις με τα πιτσιρίκια . Απλά γιατί δεν πρέπει να πουν τίποτα τα πρόβατα για τον Μεγάλο... :mrgreen:

    Βρε συ BAS, ο Καταπίνο χθες απέκρουσε αυτά που πήγαιναν πάνω του. Δεν έπιασε κανένα άπιαστο. Το ότι χάσαμε αυτό το παιχνίδι χθες φταίνε οι παίχτες και ο Καπίνο που έφαγε ένα γελοίο γκόλ.

  8. Παγώνει το έργο. Μία επένδυση που ήταν να ξεκινήσει πριν δυόμιση χρόνια, έμεινε πίσω λόγο capital controls, ξεκίνησε τώρα και μπλοκαρίστηκε από το ΣΤΕ. Το λιγνίτη να σώσουμε και να τον καίμε για πάντα!

     

    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/169775/pagonei-i-kataskevi-okto-aiolikon-parkon-stin-karysto

  9. Και ως γνωστόν με Ισπανούς παραδοσιακά ξεφτιλιζόμαστε... Μάλλον θα πούμε και του χρόνου από τον Αύγουστο

    Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

    Να ήταν μόνο οι Ισπανοί καλά θα ήταν. Ελπίζετε στον Ολυμπιακό πάλι μήπως ανέβει καμιά θέση η Ελλάδα και μπείτε σε όμιλο χωρίς προκριματικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.