Μετάβαση στο περιεχόμενο

harrisalk

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

harrisalk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχει γίνει σύνδεση με νέα σωλήνα με τον κεντρικό αγωγό του δήμου και στα δύο κτήρια. Παλιός βόθρος από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει. Επίσης διαρροή νερού από πλευράς δικής μας δεν υπάρχει. Από πλευράς της εταιρείας υδρεύσεως πάλι δε νομίζω να υπάρχει γιατί το πρόβλημα παρατηρείται σε όλους τους περιμετρικούς τοίχους του σπιτιού. Όμως μετά από βροχή το φαινόμενο παρουσιάζει έξαρση ενώ το καλοκαίρι είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Αυτό ξέχασα να το αναφέρω πιο πριν.
  2. Μάλλον κάποια λάθος διατύπωση θα έχω κάνει, βλέπετε δεν είμαι του κλάδου... Αυτό που ήθελα να πω είναι το εξής: Στο οικόπεδο που χτίστηκε η οικία μου και η εφαπτόμενη οικία, βρισκόταν προηγουμένως παλιά οικία, η οποία και κατεδαφίστηκε. Το σύστημα που οδηγεί τα απόβλητα του σπιτιού στους σωλήνες του δικτύου αποχετεύσεων ονόμασα εγώ ως αποχέτευση. Λοιπόν αυτή η προϋπάρχουσα κατασκευή της παλιάς οικίας χρησιμοποιείται από την εφαπτόμενη οικία. Για τη δική μου οικία κατασκευάστηκε καινούρια κατασκευή. Ελπίζω τώρα να έγινα κάπως πιο κατανοητός... Όπως και να ’χει, δεν πιστεύω να οφείλεται σε τέτοιο παράγοντα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
  3. Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σύμφωνα με τον εργολάβο οι απαραίτητες μονώσεις έγιναν, αφού αυτό είναι κάτι που αναφέρεται και στο συμβόλαιο. Στην οικία δεν υπάρχει ισόγειο και η υγρασία εμφανίζεται στη στάθμη του ισογείου και φτάνει σε ύψος μέχρι και τα ογδόντα εκατοστά στους εξωτερικούς τοίχους και μέχρι τα τριάντα σε εσωτερικούς. Στην εφαπτόμενη οικία υπάρχει πρόβλημα άλλα σε πολύ πιο μικρό βαθμό και μόνο σε εξωτερικούς τοίχους. Πάντως θέμα υδροφόρου ορίζοντα δε νομίζω να τίθεται καθώς άλλα γειτονικά σπίτια δεν παρουσιάζουν πρόβλημα. Επίσης στο χώρο υπήρχε προηγουμένως άλλη οικία (η οποία κατεδαφίστηκε) και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα. Η αποχέτευση της παλιάς οικίας βελτιώθηκε και χρησιμοποιείται τώρα από την εφαπτόμενη οικία οπότε μάλλον ούτε ένα τέτοιο θέμα τίθεται.
  4. Γεια σας, Δεν ανήκω σε κάποιο σε συναφές επάγγελμα άλλα έχω πρόβλημα με την οικία μου και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Στην καινούρια (2 ετών) διώροφη ημιεφαπτόμενη οικία μου παρουσιάστηκε πρόβλημα ανιούσας υγρασίας. Συγκεκριμένα σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους παρουσιάστηκε υγρασία από τον 1ο χρόνο και ο εργολάβος ανέλαβε να προβεί στις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Όμως το πρόβλημα παρουσιάστηκε χειρότερο το 2ο χρόνο και επιπλέον άρχισε η υγρασία να μπαίνει και σε εσωτερικούς χώρους. Ο εργολάβος πλέον δεν αναλαμβάνει να βοηθήσει σε οτιδήποτε ενώ ο αρχιτέκτονας που είναι συνεργάτης του λέει ότι δεν ξέρει τι μπορεί να πήγε στραβά. Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας: 1) Τι μπορεί να φταίει για το σοβαρό αυτό πρόβλημα και 2) Πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια, Χάρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.