Μετάβαση στο περιεχόμενο

MKV

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MKV's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές!
  2. Δεν έχεις άδικο. Αλλά υπάρχει ένα θεματάκι. Τα τεμνόμενα στοιχεία δεν έρχονται σε προβολή με τα προβαλλόμενα και στην εκτύπωση που έκανα διακρίνεται. Παραθέτω λεπτομέρεια-φωτο για παράδειγμα. Στην περιμετρική τοιχοποιία έδωσα πάχος γραμμής 0.6, στα ανοίγματα των παραθύρων 0.18 και δεν έρχονται σε ευθεία προβολή. Γι΄αυτό θέλω να προσδιορίσω το πάχος της γραμμής να είναι στην εσωτερική παρειά της τοιχοποιίας.
  3. Κάτοψη, τομές και όψεις. Θέλω να προσδιορίσω την πλευρά που θα πάει το πάχος, ώστε όταν πάρω την εκτύπωση να μην αλλάζουν οι διαστάσεις.
  4. εννοείτε να μην δώσω lineweight στην polyline και να κάνω offset και μετά να γεμίσω με solid hatch? δεν με βολεύει.
  5. για παράδειγμα, έχω το περίγραμμα ενός τετραγώνου και όταν δίνω πάχος γραμμής 0.8 να προσδιορίζω το πάχος να είναι εσωτερικά ή εξωτερικά. Και όχι να το μοιράζει.
  6. Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να ορίσω το πάχος της γραμμής από την πλευρά που θέλω?
  7. Καλησπέρα. Θα ήθελα τις γνώσεις σας σε ότι αφορά ένα πρόγραμμα. α) Θέλω να βρω ένα πρόγραμμα για μετατροπή αρχείων .dwg σε .nc β) Και τι γνωρίζετε για τα προγράμματα cad/cam? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  8. καλησπέρα. πάλευα αυτές τις μέρες να εγκαταστήσω το freecad 4.05 στο autocad2011 και με windows 7. οι δυσκολίες μου ήταν όμοιες με τον "panmyr" μου έβγάζε το ίδιο μηνυμα, δηλαδή: "run time error 75 : Path/file access error" οταν όμως ανοίγω ένα καινούργιο αρχείο στο autocad2011 με δεξι κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής, το freecad δουλεύει κανονικά. το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να επεξεργαστώ, και να διαβάσει το freecad, ένα ήδη υπάρχον σχέδιο από το αρχείο μου. καμιά βοήθεια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.