Μετάβαση στο περιεχόμενο

eva.m

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.smarthomenet.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΓΑΛΑΤΣΙ,ΑΤΤΙΚΗΣ

eva.m's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το site σας !
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! Θα ήθελα επίσης άν γνωρίζετε να μου λύσετε την εξής απορία: Άν εγώ πουλήσω το μερίδιό μου ή το δώσω τελικά σε κάποιον κατασκευαστή,θα πρέπει να πάρω την συγκατάθεση-υπογραφή των υπολοίπων ιδιοκτητών διότι υπάρχει κάποια διένεξη μεταξύ μας(όχι λόγω του οικοπέδου)? Να σας ενημερώσω οτι ήδη στις δύο κάθετες ιδιοκτησίες υπάρχουν κτίσματα στο δικό μου 48τ.μ. του 1960 κατασκευή και στους άλλους 80τ.μ. κατασκευής 1970. Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας,ονομαζομαι Ευα και θα ηθελα να μου απαντησετε αν μπορειτε στο εξης: εχω ενα οικοπεδο εξ' αδιαιρέτου,το συνολικο εμβαδόν του οικοπέδου ειναι 597 τ.μ.(και μου ανηκουν τα 298,50τ.μ.),ειναι χωρισμενο με κάθετη ιδιοκτησία και το καθενα εχει δικη του εισοδο διοτι το οικόπεδο ειναι διαμπερές θα ηθελα να ρωτησω αν: Α) εγω δικαιουμαι να δωσω το δικο μου για πωληση ή υπαρχει καποιο κολλημα? Β) το οικοπεδο βρισκεται στο Χαλανδρι,το εμβαδον οπως ανεφερα ειναι 298,50τ.μ. Με προσοψη 15m. , καλυψη 40% και Σ.Δ. 0,9. Συμφερει καποιον κατασκευαστη να αναγειρει?μου εχουν πει οτι δικαιουται να χτισει 270τ.μ. συν 120τ.μ. υπόγεια garage. Σας ευχαριστω εκ των προτερων ! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.