Μετάβαση στο περιεχόμενο

asanitsas

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

asanitsas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος συνάδελφος αν ξέρει σε ένα επαγγελματικό εργαστήριο που κατασκευάζει τσιμεντένια κολωνακια, καπνοδόχους και διακοσμητικά κήπου με εγκατεστημένη ισχύ περίπου 4 ίππους (πρώτες ύλες τσιμέντο, φίλερ νερό και χρώμα) περίπου για τι μέτρα μιλάμε οτι πρέπει να παρει. Είναι εντός κατοικιμένης περιοχής αλλά η εγκατάσταση έγινε πριν τον καθορισμό των χρήσεων. περισσότερο για την σκόνη και τα υγρά όσα παράγονται. Η άν υπάρχει καποια νομοθεσία για αυτην την περίπτωση. Ευχαριστω.
  2. απο την υπηρεσια διευθυνσης υδάτων ανατολικής μακεδονίας μου είπαν οτι θα ονομάζεται ετσι πλέον η μελέτη απλά αυτό που δεν καταλαβαίνω η ΚΥΑ αυτή δηλαδή δεν σε δεσμεύει να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι ίσχυε πριν? και ποια η σημασία της επαναχρησιμοποίησης? τι διαφορετικό ισχύει?
  3. καλημέρα, μήπως γνωρίζει να μου πει μεσ τις άκρες τη ακριβως ισχύει με την νέα νομοθεσία για τα υγρά απόβλητα? Το μόνο που κατάφερα να συννενοηθώ με τις υπηρεσίες είναι ότι πλέον δεν καταθέτεις ΜΧΔΑ στο τμήμα Υγειονιμικής αλλά Μελέτη σχεδιασμού και εφαρμογής υγρών αποβλήτων αφού λάβεις την ΕΠΟ στην διεύθυνση Υδάτων. Μπορεί να μου πει κάποιος αν γνωρίζει κα΄λυτερα πλέον πια είναι η διαφορά από παλιότερα π.χ. σε σύστημα σηπτικής δεξαμενής και απορροφητικού βόθρου δεν μπορει να γίνει έτσι πρέπει να υπάρχει και άλλη επεξεργασία? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο να ξεμπλοκάρω.
  4. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ (53 ΛΙΤΡΑ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ?
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΠΕ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥΛΑΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β4 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΟΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΓΕΛΑΓΕΣ, ΜΟΣΧΑΡΙΑ, ΧΟΙΡΟΥΣ, ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.