Μετάβαση στο περιεχόμενο

fre

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Παιδιά στο ίντερνετ κοίταξα για αυθαίρετα και για αυτό ρώτησα, μηχανολόγος είμαι, το θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνω όταν πουλάνε αποθήκη μαζί με διαμέρισμα εν έτη 2023 γιατί δεν αναφέρουν χωρίς αποθήκη αλλά αναφέρουν αποθήκη σε κοινόχρηστο χώρο ενώ είναι παράνομο. Για περισσότερες λεπτομέρειες αύριο θα ξέρω πιο πολλά.
  2. Καλησπέρα σας , σε αγορά καινούργιου διαμερίσματος ο κατασκευαστής, έφτιαξε μετά τον πολεοδομικό έλεγχο κάποιες αποθήκες για ορισμένα διαμερίσματα στο κοινόχρηστο χώρο της πυλωτής, ο γνωστός μου δεν τι έχει παραλάβει ακόμα αλλά αύριο έχει την αποπληρωμή και παραλαβή. Στο συμβόλαιο του αναφέρουν το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του κοινόχρηστου χώρου για αποθήκη. Στα σχέδια της πολεοδομία δεν υπάρχουν αποθήκες εκεί, άρα είναι αυθαίρετα. Το ερώτημα είναι αφού έχει υπογραφή το συμβόλαιο μπορεί να απαιτηθεί από τον εργολάβο να παραδώσει νόμιμη αποθήκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  3. εχουν βαλει μεσα στον πινακα απο μια αυτοματη-ασφαλεια 800V 16A για καθε inverter και μια αυτοματη κεντρικη 45A αυτα για το AC. η κεντρικη δεν εχει πεσει ποτε , παρα μονον η αυτοματη του inverter που καηκε μαζι με την αντιστοιχη της ΔΕΗ... απο το DC πινακα δεν εχει πεση καμια ασφαλεια
  4. υπαρχει αλλα δεν εχει διευκρινησει τουλαχιστων γραπτως τι εγινε με την βλαβη στον inverter εδω και 4 βδομαδες ... το θεμα ειναι οτι και παραγωγη χανεται και το προβλημα δεν εχει εντοπιστει δηλαδη εαν καει ξανα ο inverter στο ιδιο string μετα απο αντικατασταση τι κανουμε...?
  5. Συγγενης πελατη. Ποιός είναι αρμόδιος να αποφανθεί περί της αιτίας; Το ιδιο θα ηθελα να ξερω και εγω.
  6. βασικα δεν εχω απαντηση απο τον εγκαταστατη τι φταει και χαλασε ο iverter υπαρχει μια απαντηση οτι λογω υπερτασης στο δικτυο της ΔΕΗ αρχικα... μετα απο καιρο και περιμενωντας να ερθει (4 βδομαδες) αλλο iverter λεχθηκε οτι λογω πτωσης τασης (βυθησεις) στο δικτυο της ΔΕΗ χαλασε... δεν υπαρχει προς το παρων επισημη αποφαση (γραπτως) . δεν υπαρχει απαγωγέας υπέρτασης στον πινακα AC Θα μου συνιστουσατε να καλεσω εναν ηλεκτρολογο (οχι του εγκαταστατη) να κανει εναν ελεγχο στην εγκατασταση ?
  7. τι γινεται στην περιπτωση που δεν υπαρχει απαγωγέας υπέρτασης στον πινακα AC ? και καιει το inverter... σε ποιον απευθυνεσαι μετα για αντικατασταση στον εγκαταστατη ή στην ΔΕΗ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.