Μετάβαση στο περιεχόμενο

egmichan

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by egmichan

  1. καλημερα. θελω να ρωτησω σχετικα με το ξυλινο δαπεδο στο σαλονι του σπιτιου στο οποιο μενω με ενοικιο και πλυμμυρισε απο την κουζινα μετα απο διαρροη που ειχα. οταν μπηκα σπιτι, ειχε γεμισει το σαλονι με 3 ποντους περιπου νερο σε ολη την επιφανεια του. αφου εδιωξα ολα τα νερα το εχω αφησει με ανοιχτα παραθυρα να στεγνωσει και με κλιματισμο στο ζεστο για να στεγνωσει. μετα απο μια (1) μερα ειδα λιγο να σηκωνεται σε καθε λωριδα ξυλου η ακρη του και τα ξυλινα σοβατεπια να κανουν ζιγκ ζαγκ. το σπιτι ειναι παλιο και υποθετω το δαπεδο εχει τοποθετηθει πανω απο παλαιο μωσαικο η πλακακι. Η ερωτηση ειναι α)τι εκταση μπορει να παρει αυτη η ζημια? β)θα χρειαστει οπως και να εχει αλλαγη? για να δωσω μια εικονα για το δαπεδο,καθως δεν γνωριζω λεπτομερεις κατα την τοποθετηση, επισυναπτω δυο φωτογραφιες.
  2. ευχαριστω παιδια για την βοηθεια ( βεβαια δεν εξηγησα οτι ειμαι τυπικος μπλοκακιας με 3 ΔΠΥ το 3μηνο και αντε 3-4 τιμολογια ) απο τις απαντησεις σας επιασα λιγο την κινηση στα λογιστικα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Καλη Ανασταση σας ευχομαι.
  3. ημουν και ανεργος περυσι , δεν ειναι και λιγα για μηδενικη δηλωση. Επισης βαλε παρακρατησεις, ασφαλεια, φορους κλπ κλπ προστιθονται συνεχως νεα εξοδα που δυστυχως και τα 300 επιπλεον τον χρονο φαινονται αρκετα αν και για εσας τους λογιστες ειναι λιγα.
  4. Καλημερα, εργαζομαι σε τεχνικη εταιρεια με δελτιο παροχης υπηρεσιων και απο τον καινουριο χρονο ο λογιστης μου για μηνιαιες υποβολες που προεκυψαν με νεα νομθεσια και για καθε υποβολη τριμηνου ΦΠΑ και για ολες τις υπηρεσιες του θα με χρεωνει 75 Ε συν ΦΠΑ, συνολο 92 ε το τριμηνο, σε αντιθεση με τα 20 ευρω το τριμηνο που μου επαιρνε τον προηγουμενο χρονο. Ειναι λογικη η χρεωση του πιστευετε? Εννοειται οτι εχουν δυσκολη δουλεια και αυτοι και αξιζουν να αμοιφθουν, απλα δεν ειναι και λιγα 370 ευρω τον χρονο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.