Μετάβαση στο περιεχόμενο

dmalo

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dmalo

  1. Ενδιαφέρομαι να μάθω τους κωδικούς Μ.Σ.Κ.Κ. που μπαίνουν στα 302 και 308 για συντελεστη αρχιτεκτονικών μελετών 38% και τοπογραφικών 17%.
  2. Θα παρακαλούσα αν ξέρει κάποιος να μου πεί τους κωδικούς Μ.Σ.Κ.Κ. για αρχιτεκτονικές και τοπογραφικές μελέτες που συμπληρώνουμε στο Ε3.
  3. Είμαι κάτοχος από το 1996 ενός geodimeter 500 και το λογισμικό επεξεργασίας γραφείου για κατέβασμα των μετρήσεων είναι σε dos (gst). Επειδή είναι πεπαλαιωμένο θα παρακαλούσα αν κάποιος συνάδελφος έχει το αντίστοιχο λογισμικό σε windows να το ανεβάσει ή να με πληροφορήσει που μπορώ να το βρώ.
  4. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις απαντήσεις.
  5. Θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον που έχει κάνει έλεγχο συγκριτικά με μετρήσεις στο πεδίο. Ευχαριστώ.
  6. Πρόκειται να αγοράσω δεδομένα ψηφιακού μοντέλου εδάφους με βήμα 30 μ. από τη Γ.Υ.Σ. σε ASCII μορφή. Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την οριζοντιογραφική και υψομετρική ακρίβεια τους σύμφωνα με την εμπειρία σας και συγκριτικά με τα αντίστοιχα του Υπουργείου Γεωργίας. Το βήμα καταγραφής του Υπουργείου Γεωργίας πόσο είναι?
  7. Παρακαλώ όποιος έχει χρησιμοποιήσει τα παραπάνω gps να με πληροφορήσει για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.