Μετάβαση στο περιεχόμενο

dima_real

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ...και δεν είναι μόνο αυτοί που αγόρασαν. Τι να πούμε για όλους αυτούς που ελπίζουν να πουλήσουν για να ξεχρεώσουν ή για να σπουδάσουν τα παιδιά τους ή για να ανοίξουν ένα μαγαζάκι να δουλέψουν! Τι να πούμε για όλους αυτούς που ασχολούνται με την εξοχική κατοικία!...και όλους τους παρεμφερείς κλάδους που εάν αρχίσουμε να τους ονομάζουμε η λίστα θα είναι ατελείωτη!
  2. Χαίρετε, είμαι κτηματομεσίτης στη Μεσσηνία και αρκετοί πελάτες μου (Έλληνες και ξένοι) έχουν αγοράσει εκτάσεις εκτός σχεδίου χωρίς να έχουν βγάλει άδεια οικοδομής. Τι πρέπει να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι που έχουν χρυσοπληρώσει την αγορά γης? Επίσης, πολλοί κάτοικοι της περιοχής ελπίζουν να πουλήσουν κάποιο κομμάτι γης για να ανταπεξέλθουν σε διάφορες οικονομικές δυσχέρειες. Τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι πριν απαξιωθεί η περιουσία τους? Το 80 - 90% των αγροτεμαχίων εφάπτονται μη αναγνωρισμένων αγροτικών οδών...είναι δυνατόν όλα αυτά τα ακίνητα να χάσουν την οικοδομησιμότητά τους?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.