Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jimis11

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα σας και συγγνώμη αν τυχόν παραθέτω το ζήτημά μου σε λάθος σημείο Ζητώ τη βοήθειά σας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω Το τζάκι μετά από 2-3 ώρες καλής καύσης αρχίζει και καπνίζει Αυτό αρχίζει να παρατηρείται σε λειτουργία 3 με 4 εβδομάδες μετά από καθάρισμα, με σταδιακή επιδείνωση Στην αρχή (όταν το φαινόμενο είναι ήπιο) αφήνοντας την μπαλκονόπορτα λίιιγο ανοιχτή, που είναι ακριβώς δίπλα, βοηθά την κατάσταση, αργότερα όμως όχι Τα ξύλα είναι ξερά (βελανιδιά) Η σωλήνα της καπνοδόχου είναι 20Φ (κάνει στην αρχή ένα S με καλή γωνία θα έλεγα >120ο εκτιμώ), το συνολικό μήκος/ύψος της είναι 7,5-8μ. περίπου, το τελευταίο μέρος της περίπου 1,5μ. δεν είναι μονωμένο. Η εστία είναι μαντεμένια, ανοιχτού τύπου, μήκος πρόσοψης: 85εκ., ύψος πρόσοψης: 50εκ., βάθος: 47εκ., Σκέφτομαι να 1) μεγαλώσω την εξωτερική τρύπα εισαγωγής αέρα (είναι μικρότερη από <20Φ) 2) να αλλάξω το κλασικό καπάκι της καπνοδόχου και να βάλω φουρφούρι Έχετε να προτείνετε κάτι (ή δυνατόν οικονομικό)
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να υποβάλλω δυο ερωτήματα: 1) Βγάζοντας άδεια για αποθήκη καλύπτομαι και για την περίφραξη του οικοπέδου; (εντός οικισμού <2000 χωρίς ρυμοτομικό). Αν ναι, η περίφραξη μπορεί να γίνει μόνο με πασσάλους και πλέγμα ή μπορούμε να βάλουμε και τσιμέντο για την στήριξη των πασσάλων ή με οτιδήποτε υλικό; 2) Στο μπροστινό μέρος του οικοπέδου υπάρχει απαλλοτριωμένο τμήμα από δρόμο που ολοκληρώθηκε εδώ και 30 χρόνια. Υπάρχει τοιχίο αντιστήριξης (ύψος 2μ.) και πεζοδρόμιο. Η σκάλα και η πόρτα για να μπαίνω στο οικόπεδό μου χρειάζεται ξεχωριστή άδεια;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.