Μετάβαση στο περιεχόμενο

notorious

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από notorious

  1. @notorious

    Όπως το περιγράφεις, έχεις απλά ένα κοινό κούφωμα με δύο σταθερά τμήματα και ένα ένα ανοιγόμενο, δεν έχεις τραβέρσες, ορθοστάτες, πλαίσια κουφωμάτων που να στηρίζονται πάνω σε αυτούς ούτε και αδιαφανή στοιχεία. Οπότε πας με τη σχέση 2.11 της ΤΟΤΕΕ 20701-1/2010 για μονά κουφώματα.

    Απλώς στον αερισμό, θα λογαριάσεις αερισμό από χαραμάδες μόνο για το ανοιγόμενο τμήμα.

    Ευχαριστώ PANOS VICIOUS

  2. Καλησπέρα. Επειδή σκάλωσα πάλι, αν δουλεύει κάποιος το πρόγραμμα του κενακ ας μου πει εκεί που λέει για τοιχοπέτασμα, εννοεί το σταθερο παράθυρο; Επειδή κάνω την πτυχιακή μου, έχω ένα σταθερό κούφωμα αλουμινίου δεξιά κι αριστερά και το μεσαίο είναι ανοιγόμενο μονόφυλλο. Αποτελείται δηλαδή όλο το κούφωμα από 3 υαλοπίνακες, Ποιον τύπο θα πάρω για το U; Αυτό που λέει τοιχοπέτασμα;;;

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά.!

  3. Καλημέρα.

    Στην πτυχιακή που στήνω, ΠΕΑ με χρήση λογισμικού ΤΕΕ, Έχω λέβητα που εκτός από το υπό επιθεώρηση κτίριο, ζεσταίνει και άλλο κτίριο. Τι ισχύς θα μπει; και πως θα κάνω τον επιμερισμό των θερμίδων;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  4. Η οριζόντια οροφή παίρνει την τιμή μηδέν όσο αφαρά την κλίση και για προσανατολισμό βάλε 0 (αν και πιστεύω πως ότι και να βάλεις δεν το λαμβάνει υπόψην το πρόγραμμα).

    Τον χώρο μεταξύ της ψευδοροφής(αν εννοείς ψευδοροφή το ταβάνωμα)- κεραμοσκεπής μπορείς να το λάβεις είτε σαν μη θερμαινόμενο χώρο αν είναι μονωμένη η κεραμοσκεπή είτε υπολογίζεις αναλυτικά έναν ενιαίο συντελεστή U σύμφωνα με τον τύπο για την περίπτωση αυτή, της ΤΟΤΕΕ 2 που λαμβάνει στους υπολογισμούς και τον αέρα πυ υπάρχει ανάμεσα σε ταβάνωμα και κεραμοσκεπή. Η δεύτερη περίπτωση είναι και ορθότερη γιατί σχεδόν ποτέ στην κατασκευή δεν θερμομονώνουμε την ψευδοροφή εκτός σε ειδικές περιπτώσεις.

    Να' σαι καλά spiliosa σ' ευχαριστώ!!! Με ξεκόλλησες. Η ψευδοροφή είναι μονωμένη με πάπλωμα πετροβάμβακα, αλλά κατάλαβα τι θα κάνω.

  5. Καλησπέρα σε όλους.

    Προσπαθώ να τελειώσω την πτυχιακή μου (ΠΕΑ σχολείου) και δουλεύω με το λογισμικό του ΤΕΕ. Η οριζόντια οροφή τι τιμές γ & β (deg) παίρνει? ο χώρος μεταξύ ψευδοροφής - κεραμοσκεπής, καταχωρείται σαν μη θερμαινόμενος? Ευχαριστώ.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.