Μετάβαση στο περιεχόμενο

notorious

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

notorious's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Επειδή σκάλωσα πάλι, αν δουλεύει κάποιος το πρόγραμμα του κενακ ας μου πει εκεί που λέει για τοιχοπέτασμα, εννοεί το σταθερο παράθυρο; Επειδή κάνω την πτυχιακή μου, έχω ένα σταθερό κούφωμα αλουμινίου δεξιά κι αριστερά και το μεσαίο είναι ανοιγόμενο μονόφυλλο. Αποτελείται δηλαδή όλο το κούφωμα από 3 υαλοπίνακες, Ποιον τύπο θα πάρω για το U; Αυτό που λέει τοιχοπέτασμα;;; Ευχαριστώ πολύ παιδιά.!
  2. Καλημέρα. Στην πτυχιακή που στήνω, ΠΕΑ με χρήση λογισμικού ΤΕΕ, Έχω λέβητα που εκτός από το υπό επιθεώρηση κτίριο, ζεσταίνει και άλλο κτίριο. Τι ισχύς θα μπει; και πως θα κάνω τον επιμερισμό των θερμίδων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Να' σαι καλά spiliosa σ' ευχαριστώ!!! Με ξεκόλλησες. Η ψευδοροφή είναι μονωμένη με πάπλωμα πετροβάμβακα, αλλά κατάλαβα τι θα κάνω.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να τελειώσω την πτυχιακή μου (ΠΕΑ σχολείου) και δουλεύω με το λογισμικό του ΤΕΕ. Η οριζόντια οροφή τι τιμές γ & β (deg) παίρνει? ο χώρος μεταξύ ψευδοροφής - κεραμοσκεπής, καταχωρείται σαν μη θερμαινόμενος? Ευχαριστώ.
  5. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν στο λογισμικό του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ ο χώρος μεταξύ ψευδοροφής-κεραμοσκεπής καταχωρείται σαν μη θεμαινόμενος χώρος? Προσπαθώ να κάνω την πτυχιακή μου και δεν μπορώ να συνεχίσω. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.