Jump to content

katrmp

Core Members
 • Content Count

  3,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

katrmp last won the day on December 23 2017

katrmp had the most liked content!

Community Reputation

337 Πολύ καλή

6 Followers

About katrmp

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΑΤΤΙΚΗ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τι γίνεται αν πηγές και βεβαιώσες ως 29.11.2019 παραπάνω τ.μ ώστε να μπορέσεις να βάλεις το πρόστιμο σε 100 δόσεις? Και ουσιαστικά πληρώθηκε η 1η δόση?
 2. https://www.iefimerida.gr/ellada/pomida-lysi-gia-aythaireta-kai-lathos-tetragonika-dimoys Χωρις πρόστιμα τα λάθος τετραγωνικά!!!! Απίστευτη διάταξη. Πήγα και βεβαιωσα του αδελφού μου σε δήμο ως 29/11 παραπανησια τ.μ και μου βεβαίωσαν από το 2009!! Αυτό το έκανα διότι για να μπεις στις 100 δόσεις στο δήμο έπρεπε να είναι βεβαιωμένα ως 29/11. Και έβαλα και τα βεβαιωμένα σε 60 δόσεις. Με αυτή την διάταξη δεν θα πλήρωνα ΤΙΠΟΤΑ!!! Τώρα πάνε? Τα χρωστώ???
 3. Αν έχεις με αποδοχή κληρονομιάς 50% διότι τόσο είχε ο Θανων πατέρας και το άλλο 50 o αδελφός του (θείος μου), και κανείς την δήλωση και βάλεις συγκυριο στην πίσω σελίδα της δήλωσης τον θείο. Οι δηλώσεις έχουν λήξει 1 μήνα τώρα και δουλεύουν τα ραντεβού Αν σε 2 μήνες ο θείος κάνει ένορκη ότι το δικό του 50% το είχε δώσει στον πατέρα μας 5 χρόνια πριν πεθάνει και σε συνδιασμό με τα 15χρονια από το θάνατο συμπληρώνεται 20ετια , μπορώ να κάνω τροποποίηση ή διόρθωση ή συμπλήρωση και να κάνω το ποσοστό μου 100%. Ο θείος δεν έχει καταθέσει ούτε θα καταθέσει δήλωση. Τι κάνω?
 4. Μιλαμε για κάτι που ίδιο χρησιμοποιείται πριν το 2011 και ίσως και πολλά χρόνια πίσω. Μια χαρά πιστεύω έπραξαν να τακτοποιείται και να μεταβιβάζεται χωρίς καμία συναίνεση. Αν υπήρχε πρόβλημα με το χώρο θα είχαν αντιδράσει τόσα χρόνια οι συνιδιοκτήτες. Πιστεύω όλοι οι μηχανικοί θα κάνουν υπαγωγή σύμφωνα με τον νόμο. Η αιτιολογική έκθεση είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνεται και μεταβίβαση πιο κάτω αλλιώς δεν είχαν κανένα λόγο οι συμβολαιογράφοι
 5. Ευχαριστώ! !! Δεν ήξερα ότι ένορκη κανείς και στον συμβολαιογράφο και τελείωσες. Νόμιζα ότι μόνο στο Ειρηνοδικείο. Έτσι μου είπαν και στο Γαλάτσι πιθανόν για να μην χρεωθούμε. 2 έγγραφα 20ετιας στην πράξη ξέρετε τα ζητάνε ή φθάνει μόνο η ένορκη?
 6. Στο Ετεαεπ γίνονται ρυθμίσεις? Που απευθύνεσαι? Τελικά τα παλιά τα αναδρομικά δεν μπορούν να μπουν στις 120 δόσεις?
 7. Απλά αυτά είναι θεωρητικά. Όπως και ότι στην χρησικτησία απαιτείται εξαρτημένο τοπογραφικό. Στην πράξη ούτε το εξαρτημένο απαιτείται τουλάχιστον σε αυτή την φάση της αρχικής δήλωσης, ούτε 2 έγγραφα εικοσαετίας, Δύο φορές στο Γαλάτσι που ρώτησα ένορκη μου ζήτησαν. Όχι δεύτερο έγγραφο. Απλά ρώτησα αν κάποιος έχει εμπειρία της ένορκης διαδικασίας και τι πραγματικά γίνεται και ακολουθείται.Δηλ 1.Κάνεις εσύ μια ένορκη και πάνω σε αυτή υπογράφουν οι μάρτυρες ή κάνει ο καθένας μια ένορκη. 2.Και το κείμενο υπάρχει κάποιο υπόδειγμα? 3. Συγγενής κάνει ως μάρτυρας?
 8. Ναι. Νομίζω το κτηματολόγιο ζητά χαρτί 20ετιας (όπου αυτό είναι η ένορκη), ε9 τωρινό αφού η 20ετια δεν πάει από το ε9 αλλά από την ένορκη, και μια θέαση εκχα. Οπότε για αυτό λέω θα το δηλώσει τώρα. Ουσιαστικά θέλει να του παραλάβουν την δήλωση και αν συνεχίσει ο μπάρμπας να αγνοεί το δίκαιο ας πάνε δικαστικά και ότι γίνει. Τουλάχιστον θα έχουμε ήσυχη συνείδηση προς τον πατέρα μας ότι προσπαθήσαμε να το πάρουμε Αυτό που ρωτώ για συγγενείς της γυναίκας του στην ένορκη?
 9. Τα τής ένορκης δεν ξέρω πως γίνονται. Αυτά που ρωτώ παραπάνω. Επίσης στην ένορκη ζητάνε να έχεις εκεί ε9;
 10. (από μεταφορά) ποια είναι η διαδικασία ένορκης για χρησικτησία.? Ο πατέρας μου έχει πεθάνει σχεδόν 14 χρόνια. Πάνω απο 6 χρόνια πρίν πεθάνει είχε πληρώσει από μπάρμπα χωράφι το οποίο πρόοριζε να δώσει σε εγγονό του (ανιψιο μου). Αυτο το χωράφι επι 20 χρόνια το καλλιεργεί ο αδερφός μου (για το γιο του προορίζοταν) και οικείοι του . Τόσα χρόνια ο μπάρμπας τον κορόιδευε οτι θα του κάνει και συμβόλαια αλλά μάταια. Μάλιστα πρέπει να το δήλωνε και για επιδοτήσεις όπως κάνουν στα χωριά σε όλα τα αδήλωτα ξένα και μη χωράφια. Το μόνο μας όπλο είναι μάρτυρες συγγενείς και μη που ξέρουν ότι ο πατέρας μας το είχε πληρώσει, και ότι επι 20 χρονια το χρησιμοποιούμε εμεις. Ε-9 τωρα θα το δηλώσει ο αδελφός μου γιατι πάντα περίμενε το συμβόλαιο 1. μπορεί να πάει με μάρτυρες σε οποιοδήποτε ειρηνοδικείο? 2. θέλει ραντεβού? 3. τι θα λέει η ένορκη? 4. οι μάρτυρες απαγορεύεται να ειναι συγγενείς της γυναίκας του? Στα χωριά όλοι συγγενείς είναι. Πρόσθεσε τονισμό (όπου λείπει) στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
 11. http://www.dealnews.gr/roi/item/277269-Πεντάμηνη-παράταση-στις-120-δόσεις-για-χρέη-στα-Ταμεία#.Xe1AxvnQAez Σημαίνει ότι όσοι κάναμε την α φάση ως 7 Οκτώβρη μπορούμε την αίτηση σε κάθε ταμείο (τσμεδε εφκα Ετεαπ) να την κάνουμε ως Μάη ανεξάρτητα αν έχουν πάει στο κεαο τα χρέη μας σήμερα που μιλάμε?
 12. Είχα μια άδεια παλιά νομικού προσώπου. Ως το 2011 καταθεταμε απδ και ήταν χειρόγραφες οι απδ , υπήρχε μόνο αμοε. Από κει και πέρα στους σοβάδες δεν έχει ξαναγίνει εργασία. Έπρεπε να έχουμε γραφτεί σε κάποιο μητρώο αφού δεν ξανάγινε εργασία?
 13. οχι δεν έχει. Αρα δεν μπορεί να πουλήσει το ποσοστό του σε συγκεκριμένο τμήμα μόνο από το ενιαίο?
 14. Έχω ένα θέμα προσωπικό σημαντικό. Δύο αδέλφια ο Α και Β εκτός σχεδίου ο καθένας κατείχε 50% εξ αδιαιρέτου από τον πατέρα του χωρίς τίτλο με τον αδελφό του το υπόλοιπο 50% σε αγροτεμάχιο . Ο ένας αδελφός Α έκανε έκτακτη χρησικτησία (αφου δεν είχε κάποιο τίτλο χειροπιαστό) αλλά όχι για 50% αλλά για 100% και το πούλησε σε άλλο συγγενή Γ(χωρίς κάποιο οίκημα μέσα). Ευτυχώς το καταλάβαμε τώρα λόγω κτηματολογίου και επειδή είχαμε αδιάσειστα στοιχεία στα εξώδικα απάντησαν και τα 2 μέρη (πωλητης και αγοραστης) ότι προτίθενται να το διορθώσουν 1. Γίνεται ακύρωση συμβολαιου όταν συμφωνούν και τα 2 μέρη και πως,,? Είναι κάτι ακριβό? Πρέπει να γίνει στην ίδια συμβολαιογραφο? 2. Μιλώ για ακύρωση διότι έχουν συμπεριλάβει και ξένες περιουσίες γειτονικές. Και επίσης διότι αυτό που πούλησε ήταν στην πραγματικότητα τμήμα μεγαλύτερου, τι οποίο μεγαλύτερο ,μέσα είχε και σπίτι. Το σπίτι παλιά ανηκε και στον Α και στον Β, αλλά επειδη επί χρονια τα πάντα πλήρωσε ο Β για ανακαίνηση κλπ ο Α άτυπα όπως και παραδεχεται του το είχε παραχωρησει. Άρα έκανε ουσιαστικά παράνομη κατάτμηση, στην πραγματικότητα το πήγαν ως ανεξάρτητο μην αναφέροντας ότι ήταν τμήμα. Ερώτηση sos. Μπορεί αν ένας έχει π.χ 10 στρέμματα εξ αδιαιρέτου να πουλήσει μόνο σε ένα τμήμα του εξαδιαιρετου του ,ΑΒΓΔ= 7 στρέμματα το 50% εξ αδιαιρέτου και άρα πλέον θα είναι 3συνιδιοκτητες? Ο α και β στα 3 στρέμματα, ο β και ο γ στα 7 στρέμματα των συνολικά 10?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.