Jump to content

katrmp

Core Members
 • Content Count

  3,289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

katrmp last won the day on December 23 2017

katrmp had the most liked content!

Community Reputation

326 Πολύ καλή

6 Followers

About katrmp

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΑΤΤΙΚΗ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Θελει υποχρεωτικα σενάριο. Δεν χρειάζεται στόχο. << η μια κατηγορία πιο πάνω αφορόυν>>. Αυτο για την κατηγορία από που το βρήκες? Αυτό ήταν στο πρώτο εξοικονομω.
 2. sos τα παραστατικα τράπεζας (ιδια κεφάλαια και εξόφληση ΠΕΑ) που ανεβαίνουν στα δικαιολογητικά , ώς τι ανεβαίνουν? Δικαιολογητικό ΕΚΟ ή Δικαιολογητικό Εγκρισης ΔΑνείου? Τι κλικάρετε? και την δανειακή σύμβαση?
 3. ευχαριστω. Σε pdf? εχουν κάποιο όριο μεγέθους? τελικά στα δικαιολογητικά π.χ όλα τα CE κλπ που αφορούν τα αλουμ΄νια (τζάμι, δηλωση επιδοσεων κλπ), τα ανεβάζετε ώς ενιαιο αρχειο π.χ 10 σελίδων , ή ξεχωριστα ενα-ενα πραγμα?
 4. παιδιά: 1. την απόδειξη Τραπέζης, για την τραπεζική κατάθεση της αμοιβής των 2 ΠΕΑ που την ανεβάζουμε? Διότι αυτη δεν είναι ιδια κεφάλαια, αλλά βεβαια δεν είναι και παραστατικά. Στα <<Δικαιολογητικα>> ή στα <<Ψηφιοποιημένα παραστατικα>>? 2. τελικά τα Δ.Αποστολής τα ανεβάζετε α) μαζί με τίς ΑΛΣ (ενα ενιαιο αρχείο για κάθε δουλεια που αφορουν) στα <<Ψηφιοποιημένα παραστατικα>>, β) στα <<Ψηφιοποιημένα παραστατικα>> αλλα ξεχωριστα απο τίς ΑΛΣ , γ) στα δικαιολογητικά? 3. στην κατανομή ιδιών κεφαλαιων που λεει αυτόματα θα περαστούν, εμένα μου επιτρέπει να αποθηκευσω ποσό, και μόλις το αποθήκευσα τότε εμφανίζεται και στα <<παραστατικά λοιπα εξοδα>>, κατω - κάτω. Εσας περναει αυτοματα?
 5. Αν είναι ισόγεια καταστήματα και ένα και μοναδικό διαμέρισμα στον α όροφο ως τι μπαίνει? 1. Μονοκατοικία και ολόκληρο κτίριο. 2. Μονοκατοικία και τμήμα κτιρίου 3. Πολυκατοικία κτιριακή μονάδα. 4.παιζει ρόλο η είσοδος? 5. Αν το μαγαζί σε κτίριο κατοικιών είναι ένα και μοναδικό στο ισόγειο ως τι μπαίνει? Τμήμα κτιρίου ή ολόκληρο κτίριο?
 6. το σενάριο πώς είναι δυνατόν να είναι χειρότερο?
 7. κανείς άλλος δεν έχει την απορία, ότι τώρα που άλλαξαν οι υπευθυνές δηλώσεις (έστω ελάχιστα), αυτές που μάς είχαν δώσει οι προμηθευτές ήδη και ετοιμαζόμασταν να ανεβάσουμε στο σύστημα , και ήταν το παλιό κείμενο δεν κάνουν? Ή δεν πειράζει αφού τα παραστατικά είχαν ήδη κοπεί, και ουσιαστικά οι νέες είναι για αυτούς που κόβουν παραστατικά και υπογραφουν υ/δ απο εδώ και πέρα. Σε ερώτηση στο helpdesk, μου είπαν ότι κάνουν οι παλιές, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είχαν γνώση για τίς νέες.
 8. Δεν υπάρχει γνήσιο υπογραφης, δεν ζητείται
 9. Καλο είναι να δωθεί παράταση. To + 20% είναι απαγορευτικό.
 10. Με τίς αλλαγες που εγιναν στον οδηγο, οι Υ.Δ που έχουμε πάρει είναι άκυρες κια πρέπει να μας δωσουν νέες οι προμηθευτες?
 11. Με τίς αλλαγες που εγιναν στον οδηγο, οι Υ.Δ που έχουμε πάρει είναι άκυρες κια πρέπει να μας δωσουν νέες οι προμηθευτες? https://www.b2green.gr/el/post/68162/exoikonomo-ii-nea-tropopoiisi-tou-odigou-tropopoiiseis-dapanon-nees-prothesmies-klp-oles-oi-allages << ΚΗ. Το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης του Παραρτήματος VIII-Γ του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος αντικαθίσταται ως εξής: «Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Τα υλικά ή/και συστήματα, τα οποία έχω προμηθεύσει στον/στην ... με το/τα δελτίο/α αποστολής ... φέρουν την απαιτούμενη σήμανση CE για σύνολο ή για το μέρος που αφορά στα: ... / δεν απαιτείται να φέρουν σήμανση CE(i). Τα ανωτέρω υλικά φέρουν τα ενεργειακά χαρακτηριστικά που απεικονίζονται στα συνημμένα, στο/ στα ανωτέρω δελτίο/α αποστολής και στο αντίγραφα πιστοποιητικών. Εκτελέστηκαν οι εργασίες που αντιστοιχούν στις παρεμβάσεις του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος για την αίτηση που αφορά στο ακίνητο με ΠΕΑ ... με τα ανωτέρω υλικά/συστήματα. ... (4).». ΚΘ. Η υποσημείωση (ii) της Υπεύθυνης Δήλωσης του Παραρτήματος VIII-Γ του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος διαγράφεται. ».>>
 12. Δηλαδή το δεν έχω πληροφόρηση? Είναι πιο χαλαρό αυτό ή έχει κάποια επιπτωση? Και το δεν έχει? Πότε μπαίνει?
 13. εχω μια ισογεια οικία αυθαίρετη η οποία τακτοποιήθηκε με 4178. Είναι σε μεγάλο οικόπεδο με 3 κτίρια, αυτη ήταν πάντα να κατεδαφισθεί, αλλά τελικά κρατήθηκε. Ζητησα ΚΑΕΚ και με χίλια ζόρια μου έφεραν , αλλά καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τα άλλα κτίρια, αφού το ε΄να γραφει σύσταση καθετου Ι, και το άλλο κάθετος ΙΙ, και ιδιοκτησίες Α1, 1ου. 1. Αρα απο τα παραπάνω αποκλείεται να είναι της ισ'ογειας μονοκατοικίας. Ετσι δεν είναι? 2. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν το δήλωσαν. Γράφω <<οχι>> ή <<δεν ΄'εχω πληροφόρηση>>?
 14. παιδια δεν καταλαβαίνω αυτο το νέο ΦΕΚ https://www.b2green.gr/el/post/68021/ Σε ΦΕΚ η διαδικασία αναθεώρησης παλαιών οικοδομικών αδειών & αδειών δόμησης • Το πλήρες κείμενο πιάνει και αυτές που συζητάμε εδώ? Δηλ είδα γράφει << «Διαδικασία Αναθεώρησης παλαιών (έντυπων) οικοδομικών αδειών και αδειών δόμησης» 1. Η αναθεώρηση παλαιών οικοδομικών αδειών και αδειών δόμησης, χωρίς μεταβολή των πολεοδομικών μεγεθών κάλυψης, δόμησης και όγκου, καθώς και η αναθεώρηση των αδειών αυτών για αλλαγή επιβλέποντα, ή για παράταση ως προς τον χρόνο ισχύος τους, ...>> Δηλαδη άδεια το 05/2009 η οποία έγιναν μέχρι και οι σοβάδες μέσα στην πρώτη τετραετία και μετα τίποτα, ούτε καμία αίτηση για παράταση ισχύος, είχατε πει ότι ισχύει ώς 31/12/2020. Αυτο παυει να ισχυει?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.