Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

katrmp

Core Members
  • Περιεχόμενα

    4.322
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    8

4 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΑΤΤΙΚΗ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

katrmp's Achievements

Community Member

Community Member (4/15)

  • Helpful Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

501

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα στην γυρισει ο έλεγχος πίσω πάντως αν δεν ειναι τα πεδια που πρεπει σβησμένα και συμπληρωμενα
  2. Καλημέρα!! Καλά και εγω που κρατησα ΕΤΕ το παλιό, ξαφνικά μου χρέωσαν 96Ε!!! στο τελος του χρονου και δεν ηξερα τιποτα
  3. Να ρωτησω? Και να γινει αναβαθμιση, ποιά διασύνδεση εννοει αφου εμεις δεν εχουμε ταμειακές? Πρεπει να γίνει καποια διασύνδεση? με τί? Εχω ενα παλιό ενσυρματο απο ΕΤΕ απο την πρώτη στιγμη και βγαζει αυτο το μηνυμα στην aade
  4. Ναι δυστυχως η αίτηση θα απενταχθει. Ειναι κατι που απαγορευεται ακόμα και εν-ζωή ακόμα και εξουσιοδοτηση να ειχε να χρησιμοποιεί τους κωδικους. Οταν ο αλλος πεθανει δυστυχως πιά ειναι αυταπόδεκτο οτι εγινε χρηση απο 3ον.
  5. Το πρόγραμμα σε θέμα στησίματος , ευελιξίας που δινει και ρευστότητας στους προμηθευτες ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα προηγουμενα. Εχει καθυστερησει τόσο πολύ και δεν φωνάζει κανεις. Γιατι? Γιατι πάτησε το κουμπί και σε λίγα λεπτα ή μια μερα μοιρασε 70%!!!. Ας μην ξεκίναγαν δουλείες μέχρι να ερθει η στιγμη να μπορουν να μοιράσουν. ¨ηξερες ομως οτι θα ερθει και θα έχεις και αυτο το εργαλειο διαπραγματευσης τιμης. Ολες ετσι τις εκανα. Δεν ξεκινησα σε καμια εργασια. Ερχοταν ο προμηθευτης και του έλεγα αν συμφωνησετε σε λιγη ωρα σου στελνω λεφτα. Ή τι να σκεφτω , επιστροφη 0.01Ε για να πάρεις μετα τα υπολοιπα!!. ¨Η ιδιοκτητες που εκαναν συμφωνητικα με προμηθευτες που τους ειχαν εξοφλησει απο την τσεπη τους και περιμένουν να εφαρμοστουν τα συμφωνητικα και εναμιση χρονο μετα να τους γυρίσουν τα λεφτα πίσω, επειδη θα τα πάρουν μονο οι προμηθευτες? Τερμα όλα αυτα. Μπραβο σε αυτους που τελικά κατάφεραν και εφαρμόσανε (οχι αυτους που στην θεωρεία το έστησαν) δύσκολες αλλαγες. Το2023 θα τρεξει σε αλλες ταχυτητες διοτι ειναι ακριβως στημενο στο 2021 που ειναι ετοιμο και καλοδουλεμενο. Καλα δεν αναφερθηκα καθόλου στην γελοιοτητα του 10:00 ανοιγει και 10:03 γραφαμε όλοι εδω οτι δεν μπαίνει , δεν δουλευει και οταν μετα απο 100 refresh εφτανες 10:20 σου έλεγε εξαντλήθηκαν οι πόροι. ΜΙΑ αίτηση? ΚΑΜΙΑ αίτηση? ΠΟΤΕ δεν ηξερες.
  6. στην προανάρτηση, αν βγάλεις τωρα ενα απλό εξαρτημένο τοπογραφικό μπορείς να το αναρτησεις κανοντας αιτηση για επανέλεγχο και συμπληρωματικά στοιχεια? Ουσιαστικα αμφισβητώντας την επιφανεια? Ή πρεπει επειδη ειναι προαναρτηση να ακολουθηθει κάποια συγκεκριμένη διαιδκασία, ενω αυτο το απλό εξαρτημενο θα έπρεπε να το ειχες κατα την αίτηση?
  7. αν περάσει η ημερομηνία η αίτηση θα πάει σε κατάσταση 095 και αν αποδεχθείς την αλλαγή χρηματοδοτικού σχήματος θα μπορείς να συνεχίσεις μόνο με ιδία κεφάλαια
  8. Η αίτηση θα πάει σε απόρριψη οικονομικης προέγκρισης και θα μπορείς να συνεχίσεις μονο με ίδια κεφαλαια
  9. Ευχαριστώ. Τα εβαλα σε αυτο δυο καθε φορά χ,ψ (κανει μονο του την τελεια απο το κτηματολόγιο της συντεταγμενης κομμα) . Το ίδιο δεν ειναι ? σωστα δεν τα βγάζει? https://www.ypologismos.gr/apostasi-simeion-dyo-diastaseis-kartesiano-epipedo/
  10. υπάρχει κάποιο δωρεαν προγραμματακι on-line που να βαζεις συντεταγμενες 2 σημειων πχ ενος οικοπέδου απο το κτηματολογιο και να σου βγαζει ακριβως την απόσταση?
  11. Ευχαριστώ! Και εγω αυτο ειχα διαβασει για 2007-2009. Μπορει δηλαδη ο αναδοχος να εχει δουλέψει πάνω στο υποβαθρο 2007-2009 ασχετα που το pdf που εκτυπώνουμε "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗΣ" με κωδικους taxis για το δικαιωμά μας ειναι εμφανες οτι ειναι το 2015-2016? Μπορουμε πάνω στα σημεια του αναδοχου να μετρησουμε πχ ποσο θεωρει μια πλευρα οτι ειναι ακριβώς απο τις συντεταγμένες, χωρις με τον χαρακα απλά να προσπαθουμε να πέσουμε πάνω στην συντεταγμένη με το ποντικι? Δηλαδη εχουμε 2 γτνωστες συντεταγμένες. Μπορουμε να βρουμε την απόσταση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.