Jump to content

katrmp

Core Members
 • Posts

  4,269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by katrmp

 1. Ευχαριστω!! Αν τυχον ξέρεις (το ειχα ρωτησει και αλλου) αν είναι δικαιούχος κεα ή και μακροχρονια ανεργος και ειναι η μοναδικη κατοικία που διαθέτει (και όχι η κύρια, διότι την νοικιάζει και αυτος νοικιάζει και μένει αλλου) δικαιουται μείωση ?
 2. αν είναι δικαιούχος κεα ή και μακροχρονια ανεργος και ειναι η μοναδικη κατοικία που διαθέτει (και όχι η κύρια, διότι την νοικιάζει και αυτος νοικιάζει και μένει αλλου) δικαιουται μείωση ?
 3. Αα. Ευχαριστω!! Αρα είναι άσχετο αυτο που ρωτω με τα 100Ε. Αναφέρει μονο περαιωμένες ουσιαστικα με 100Ε αν έχουν καποια επιπλέον μικροπαράβαση τακτοποιείται εκεινη με 100Ε. Οποτε είναι άσχετο με αυτο που ρωτώ. Αυτο που ρωτω γίνεται? ή εχει λήξει? και απο που προκύπτει?
 4. ΠΑιδια επειδη έχω μπερδευτει. Συμβολαιογραφος ζητά επειδη έχει ενα θεματάκι απο τον πολιτικο που κάνει τακτοποίηση για υπολειπόμενες αυθαιρεσίες (τζακι κλπ) να κάνει ακυρωση του περαιωμένου 3843 και μεταπτωση στον 4495 με συμψηφισμό, ώστε να φαίνεται μόνο ο 4495. Αυτο μπορεί να γίνει ή δεν γίνεται πιά? Συμφωνα με ποιό άρθρο? Ειναι περαιωμενος ο 3843 . Καπου είχα διαβάσει αλλα δεν το βρίσκω ότι πληρώνεις 100Ε? Ισχυει ακόμα?
 5. Μην σε αγχωνει. Είναι συνηθισμένη αηδια ακόμα και στην ταυτιση.
 6. Παιδιά γνωρίζει κανείς. Αν χρωστώ αρκετά σε εφορία και εφκα και προχωρήσω σε ρύθμιση. Αν θελήσω ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων , όπου αυτά είναι πολύ λιγότερα από αυτά που χρωστώ , μπορεί να μη μου τα πάρουν όλα? Ή δεν παίζει αυτό?
 7. ενταξει. Αυτες τις υποθέσεις ζητώ. Το ξέρω οτι είναι υποθέσεις
 8. Δεν το συζητάμε αυτο είναι το πρώτο που είπα. Ουτε πρόκειται να κάνω εγω αυτοψία. Αλλά έστω μια αρχικη εκτίμηση εστω μακροσκοπικη απο εμπειρία και ενα πιθανο τρόπο αποκατάστασης
 9. Παιδια έχω ένα φιλο σε παλιό σπίτι (δεκαετια 70 ή και λίγο πρίν). Είναι κάτω κατάστημα πάνω διαμέρισμα. Δεν έχει οροφη διαμερίσματος βαριά. Είναι με ελλενιτ. Υπάρχουν οι παρακάτω ρωγμές στο δάπεδο του διαμερίσματος. Απο την άλλη απο κάτω στο κατάστημα δεν φαίνεται (στέλνω και εκει 2 φώτο τόσο εκτεταμμένη ρωγμη). Εκ πρώτης όψεως ηθελε να του πώ την γενική αποψή μου απο τίς φώτο. Για το πόσο σοβαρό είναι. Το καλό είναι ότι δεν είναι ενα κτιριο με φορτία. Μπορεί να είναι μόνο πρόβλημα του μωσαικού λόγω μη υπαρξης αρμού? Και πώς επιλύεται ?
 10. Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις τι σχέση έχουν με το helpdesk και την συμβολή του? Υγ = μην κατηγορουμε κιόλας, διότι το Έκο 2021 ήταν το πρώτο που είχε σοβαρή προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση. Σε όλα τα παλιά περνάγαμε μια αίτηση και στην 2η είχαν τελειώσει τα λεφτά. Είναι το μόνο που μετά την υπαγωγή οι προμηθευτές μπορεί να ξεπεράσουν σε πληρωμή άμεσα - άμεσα και το 80% των παραστατικών. Και τα 2 είναι σπουδαία. Μελανό σημείο (για τα μικρά σπίτια) το 200€/τμ. Αλλά λάθη παντα θα γίνονται.
 11. Δεν σε απασχολεί αν ακουμπάει σε άλλο οικόπεδο. Εσύ βλέπεις κατοικία με λουτρό. Το λουτρό μπαίνει στην ζώνη. Τώρα αν το γκαράζ είναι δικό της και είναι η μοναδική κατοικία του κτιρίου , μελετάς μθχ
 12. Παιδιά sorry αλλά .........δεν ξέρω τελικά ποιοι είναι οι γελοίοι. Έχετε εμπειρία από τα εξοικονομώ?. Μάλλον δεν γνωρίζετε την τύφλα μας που είχαμε τόσα χρόνια. Εδώ είχαμε τύφλα στα εύκολα εξοικονομώ και δεν βγαζαμε άκρη. . Επιτέλους έχουμε ένα helpdesk που επικοινωνούμε. Στο ποιο περίπλοκο Έκο που υπηρχε. Στο 90% μας έχουν σώσει από πα@@@@ιες και ατελείωτες φορές έχουν μεταφέρει το πρόβλημα μας προσπαθώντας να βρουν λύση. Συνάδελφοι έχουν κάνει ατελείωτες χαζομάρες μαζί και εγώ αγνοώντας πχ στην ητκ μήνυμα ότι δεν βρέθηκε η ΔΕΗ (άρα δεν ανάγνωριζεται το σπίτι) και οδηγήθηκαν σε ακύρωση. Αντί να τους αφήσουν στην τύφλα τους και στο άγχος ενστάσεων , έκαναν τα πάντα να γυρίσουν αιτήσεις πισω βήμα. Θα έπρεπε να ήταν το Έκο 2 και να ψάχνατε να πείτε τον πόνο σας. Ξέρω δεκάδες συναδέλφους που το θεωρουν ότι πολυτιμότερο βοηθό έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Συναδέλφους που λενε ότι μιλήσαμε και ούτε καν είχαμε φανταστεί αυτή την παράμετρο. Συνάδελφο που μετέφερε προβληματισμό και μέσω του helpdesk μέχρι και που υιοθετήθηκε σε γενική αντιμετώπιση. . Ξέρουν σημεία του οδηγού και πως έχει αποφασισθεί να τα αντιμετωπίσουμε που δεν είχαμε ιδέα. Είναι ΑΞΙΟΙ συνάδελφοι. Μας έχουν πάρει τηλέφωνα εκτός βάρδιας τους, ακόμα και σκ. Ας είναι καλά που από τον Δεκέμβριο έκατσαν και μας υποστήριξαν μέχρι Αύγουστο!!! Το helpdesk ήταν απαίτηση εκατοντάδων μηχανικών μετά την καταλυτική βοήθεια του πέρυσι να συνεχίσει και φέτος. Και ευτυχώς!!!! Με τις αλλαγές τις δομικές που είχε το πρόγραμμα. Χώρια ότι είναι για το 2021 και τους ρωτάμε για το Αυτονομω (που δεν βρίσκουμε άνθρωπο) και δεν έχουν αρνηθεί πότε να απαντησουν. Ουδείς αχαριστοτερος ...... Λυπάμαι για την χολή σας
 13. Ευχαριστω!. Στον επαναυπολογισμό δεν χρειάζεσαι να έχεις περαίωση? Ο επαναυπολογισμός ενέχει κάτι που δεν συμφερει? <<Στην ΗΤΚ θέλει το έντυπο και ενημερωμένη κάτοψη>> Ενημερωμένη κάτοψη δεν εννοείς του 3843 την διαγραμμισμένη αλλά αυτη του 4495. Σωστα?
 14. Παιδια sos αν δεν έχεις πάρει την σφραγιδα περαίωσης 3843/2010 , μπορείς να το κάνεις τώρα? Το πρόστιμο είναι πληρωμένο απο τότε εγκαίρως. 1. Είναι κάτι δύσκολο? χρονοβόρο? Είναι του συγγενή μου και μάλιστα επειδή υπάρχει και ένα bbq και ένα τζακι θα γίνει και τακτοποίηση. 2. σωστα δεν γίνεται για αυτο τον λόγο? 3. Θα μπορούσε μέσα εκει να αναφερθει ο 3843/2010 και αφού ο μηχανικος δει ότι το πρόστιμο είναι εξοφλημένο να μην απαιτείται η σφραγιδα περαίωσης ? 4. Στην ΗΤΚ φθάνει η δήλωση μόνο στον 3843 με τίς σφραγίδες? ή θέλει και το σχέδιο της δήλωσης?
 15. Ευχαριστώ παιδιά. Για σκανάρισμα σε pdf παίζει? Πιο φθηνα δεν έρχεται (και τα έχεις και έτοιμα)?
 16. Ευχαριστώ. Νομίζω είναι 1992. Αν τα έχουν στο υπόγειο πότε παραλαμβάνεις? Έχουν εκεί φωτοτυπαδικα τουλάχιστον να τα σκαναρεις αντί να βγάζεις φωτοτυπίες?
 17. Για Χαλάνδρι θέλω να πάρω αντίγραφα σχεδίων καθώς και το στέλεχος. Που απευθυνομαι και ποιά η διαδικασία?
 18. Άρα είναι ανούσιο να κάνεις ρύθμιση με σκοπό να μπορέσεις να εισπράξεις. Τα χρήματα θα σου τα παρακρατησουν 🥲
 19. Άρα είναι ανούσιο να κάνεις ρύθμιση με σκοπό να μπορέσεις να εισπράξεις. Τα χρήματα θα σου τα παρακρατησουν 🥲
 20. Παιδιά ξέρει κανείς αν κάνω ρύθμιση σε εφορία και χρειασθω ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων από φορέα δημοσίου, θα μου παρακρατησουν τα χρηματα? Ίδια για ασφαλιστική ενημερότητα αν έχω κάνει ρύθμιση?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.