Jump to content

katrmp

Core Members
 • Content Count

  3,982
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by katrmp

 1. Μαρια δηλώνεις <<μη μηχανικος>>! Πώς θα κάνεις ενεργειακές επιθεωρήσεις ? (όχι επιμερίσεις)
 2. Σε ευχαριστώ, δηλαδη η bim έκδοση δεν είναι καλύτερη ώστε να αξίζει διαφορά χρημάτων? Η bim κάνεις ότι στην 2d/3d και επιπλέον? ή δεν κάνει ότι η 2d/3d αλλά είναι κάτι διαφορετικό?
 3. Για το Actcad που είναι φθηνο τι γνώμη έχετε? Αν πάρεις συμφέρει να πάρεις την bim έκδοση? Ουσιαστικά είναι η 2d με επιπλέον δυνατότητες? Το actcad έχει άλλες χρεώσεις κάθε χρόνο?
 4. Ναι είναι ορθογώνιο στην πραγματικότητα. Το κτηματολόγιο δεν έχει βγεί η προαναρτηση ακόμα. Η συλλογή τελειώσε πέρυσι Ιανουάριο. Ο τίτλος δεν μιλάει για κατατμηση Η τακτοποίηση,? Ευχαριστώ!
 5. Αληθώς ο κύριος. Χρόνια πολλά! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. 1. Άρα μια λύση είναι αυτή της αναγνώρισης ορίων. Αυτό έχει κάποιο όριο στις διαστάσεις των πλευρών του νέου που θα προκύψουν σε σχέση με το παλιό %? 2 Γενικα. Αν έχεις αγροτεμάχιο και στα σχέδια είναι 60 Χ 67 = 4020 και το ίδιο στα συμβόλαια. Η άδεια εκδόθηκε πριν 15 χρόνια. Αν τώρα μετρηθεί και είναι πάλι 4020 αλλά η μια του πλευρά 1μ λιγότερο και αντίστοιχα 2 άλλες 40 cm παραπάνω υπάρχει πρόβλημα? 3. Σ ε αναγνώριση ορίων από την μια πλευρά είναι όμορρο στην μισή πλευρά ιδιοκτησίας μας. Μη άρτιο που αποκτή
 6. Φίλε μου είναι προσωπική μου υπόθεση και όχι επαγγελματική. Δεν θα βγάλω εγώ κάποιο τοπογραφικό. Και για την ιστορία τοπογράφος με ψηλοεκαψε εκεί. Οπότε ρωτώ πληροφοριακά τι ανοχή θα επιτρεπόταν με νέα καταμέτρηση να υπάρχει χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα .
 7. Στην αρτιότητα δεν υπάρχει ανοχή καθόλου? Έστω σε ποσοστό λάθους? Το ότι είναι σε τίτλο του 1974 άρτιο δεν μετρά? ΔΔ τι είναι? Έχω την δυνατότητα προς μια πλευρά να δείξω ότι είναι μεγαλύτερο. Πόση ανοχή σε εκτός σχεδίου υπάρχει να δείξω μεγαλύτερη?
 8. Αλλάζει τίποτα αυτό σε κάτι που είχα ξαναρωτησει? Τοπογραφικό συμβολαίου 1974 4020τμ , τοπογραφικο μεταβίβασης το 2007 το ίδιο και από αυτό βγήκε άδεια οικοδομής τοτε. Αν το μετρήσεις σήμερα είναι 3950. Η άδεια έχει κάποιο πρόβλημα?
 9. Καλή Κυριακή φίλε. Εμένα τελικά λογίστρια μου είπε μην ασχολείσαι με τα μηδενικά , αλλά δεν παίρνω και όρκο ότι είναι έτσι. Δεν ξέρω αν ρώτησε και κανένας άλλος λογιστή του ώστε να διασταυρώσουμε τι πρέπει?
 10. Χειρόγραφη ή μέσω Εργάνης? Ή και οι δύο?
 11. εχει καταλάβει κανείς τι εννοει ο ποιητής? ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ή ΟΧΙ η μετακίνηση???? Ειδικώς στην περίπτωση αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών, η υπεύθυνη δήλωση ή η βεβαίωση της περ. γ) της παρ. 3 του άρθρου 3 της ανωτέρω κοινής υπουργικής απόφασης αναφέρει συγκεκριμένα τον λόγο της μετακίνησης (π.χ. προγραμματισμένο ραντεβού σε συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία) και ο συνολικός χρόνος αυτής δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τις σαράντα οκτώ (48) ώρες. Ο μετακινούμενος κατ’εφαρμογή της παρούσας περίπτωσης δεν επιτρέπεται να κάνει χρήση της επιτρεπόμενης υπερτοπικής μετα
 12. Κανείς για το 400 στο μπαίνει στο ΦΠΑ? Στον κωδικό 310? Αυτό έγραφε <<ΟΑΕΔ>> αιτιολογία. Στο βιβλίο εσόδων εξόδων σε ποια στήλη το γράφετε?
 13. Γιατί δεν το δοκιμάζεις μόλις σκοτεινιάσει, αφού πρώτα τσεκαρεις το δοκιμαστικό?
 14. Αφού ανάβει η λαμπα έχεις και φάση και ουδέτερο. Δεν γίνεται να μην ανάβει το κατσαβίδι. Στους ηλιακούς λόγω του φως της ημέρας πολλές φορές δεν διακρίνεται το λαμπάκι
 15. Απλά με κωδικούς ΤΕΕ ή προϋποθέτει να διαθέτεις και ψηφιακή υπογραφή?
 16. Η ειδικότητα μου δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης (εστώ για να δεί κάτι)?
 17. <<εάν συνυπολογίσουμε και τις περίπου 100 ημέρες που μέχρι τώρα ήταν η αρχική περίοδος των αντιρρήσεων, έχουμε περίπου 8-9 μήνες όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε αυτό το χρόνο >> αυτο είναι σαν να λέει ότι δεν είναι για όλη την Ελλάδα αλλά για αυτές τίς περιοχές που έτρεχαν οι 100 μέρες? και όχι για όσες έχουν λήξει π.χ Ηλεία απο το 2017 νομίζω
 18. 1ον Αίτηση για εγγραφή στα Μητρώα Μηχανολόγων Μηχανικών 2ον Αίτηση για χορήγηση άδειας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
 19. Σε ποια περιφέρεια τα πήρες? Πέρα από τις 2 που είχαμε παλιά άδειες μπορείς να πάρεις και αυτές που λες? Με τι δικαιολογητικά?
 20. Τι σημαίνει από τέλος Ιούνη που λήγει η ημερομηνία. Για ποια περιοχή εννοεί?
 21. Εγώ είχα βγάλει παλιά πριν 10 χρόνια στην περιφέρεια τις 2 άδειες. Ισχύουν αυτές?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.