Jump to content

katrmp

Core Members
 • Posts

  4,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by katrmp

 1. τελικά σε ποιό link βρισκουμε το πρόγραμμα? Εχει αντιμετωπιστεί πρόβλημα που ανέφεραν με εκτύπωση στα win10?
 2. 1. Παιδιά εγώ έχω ρύθμιση ΕΤΕΑΕΠ 120 δόσεις και τσμέδε. Που θα βρώ την βεβαίωση ΕΤΕΑΕΠ για φορολογική χρήση? Η βεβαίωση του ΕΦΚΑ δεν έχει μέσα το ΕΤΕΑΕΠ. Εδω δεν έχει το ΕΤΕΑΕΠ https://www.efka.gov.gr/el/me-misthotoi/bebaiose-eisphoron-gia-phorologike-chrese 2. Αυτη του ΤΣΜΕΔΕ που κατέβασα , αν κοιτάξω στο ΚΕΑΟ (για ΤΣΜΕΔΕ) τίς καταβολές που έκανα που τα έχει αναλυτικά, είχα κάνει για κύρια εισφορά =257Ε και πρόσθετα 74,05Ε. Παρολαυτα η βεβαιωση που τύπωσα για ΤΣΜΕΔΕ η οποία δεν τυπώνεται απο ΚΕΑΟ = 242,6Ε. Είναι σωστο να έχουν διαφορά?
 3. Σαν παραδειγμα το έφερα το 4Μ. Για 3DR μιλάμε. Εσυ το είχες είπες το 3DR. Το έχεις ακόμα? Το χρησιμοποιείς? Ευχαριστημένος?
 4. εδώ https://4m.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=148&lang=el και ουσιαστικά το πουλάνε μέ η χωρίς τον πυρήνα κάθε φορά (ειτε μελέτη είτε μόνο επιθεωρηση)
 5. Ευχαριστώ! Δηλαδη να καταλάβω, αν πάρω το 3D.R KENAK θα πρέπει να αγοράσω και σχεδιαστικό ή τον πυρήνα IntelliCAD το έχει μέσα? Αν έχει intellicad γιατι κα΄ποιος να αγοραζε και το progecad? Βλέπω π.χ η 4Μ πουλα σκέτο το πακέτο και το πουλα και ολοκληρωμενο με τον σχεδιαστικό λέει πυρήνα ΚΕΝΑΚ. Αν το πάρεις χωρίς τον πυρήνα δεν δουλεύει? Δηλαδη δεν έχει σχεδιαστικό intellicad?
 6. Να ρωτήσω κατι σαν άσχετος με προγράμματα. Η 3DR. KENAK λέει << Λειτουργία σε εύχρηστο περιβάλλον εργασίας AutoCAD ή IntelliCAD (progeCAD)>>. Αυτο τι σημαίνει? Αν αποφασίσω να το πάρω και έχω και ένα αρχιτεκτονικο π.χ το ACTCAD bim δεν συνεργάζονται? Πρπεπει να πάρεις και το progecad?
 7. και βέβαια μπορεί. Εφόσον υπάρχει συναίνεση
 8. Το να έχεις δηυλώσει στην μία πλευρα και τελικά να κάνεις και σε άλλες, είτε απο τα χρήματα που σου φθανουν είτε απο την τσέπη σου ΔΕΝ υπάρχει κάνενα πρόβλημα.
 9. παιδια να ρωτήσω επειδή δεν έχω κάν ασχοληθεί με Αθηνα. Μια άδεια του 72 προσθήκης Γ- Δ ορόφου στην Αθηνα , Ν. Κόσμο , οδος Λαγουμιτζή που θέλω να μαζέψω τα πάντα απο τον φάκελο για να ακολουθήσει λόγω εξοικονομώ η ΗΤΚ που πρέπει να κάνω αίτηση? Ηλεκτρονικά την κάνω εδώ? https://eservices.cityofathens.gr/ Και πώς τα παίρνω τα αντίγραφα και απο ποιά διεύθυνση?
 10. Είναι καραγκιοζιλικι και άδικο για αυτους που ήταν εμπροθεσμοι και συνεπής να δωθεί δικαίωμα σε 30000 να ολοκληρώσουν αιτήσεις
 11. Δεν ισχύει αυτό. Διότι το εξοικονομώ όταν ξεκίνησε είχε αρχική προθεσμία. Εκείνη ήταν για να κλείσουν λεπτομέρειες σε φακέλους και όχι για να ξεκινήσουν νέους φακέλους. Έπρεπε μέσα στο Γενάρη να είχαν ολοκληρωθεί ολα
 12. Το ότι οι 50 έγιναν 80 πιο πολύ φταίμε εμείς και ότι υπάρχουν εγκλωβισμένες αιτήσεις. Διότι όσοι είχαν προετοιμαστεί πρόλαβαν άνετα Γενάρη Φλεβάρη. Αυτοί που δεν πρόλαβαν ήταν αυτοί που έπαιρναν αιτήσεις κακώς μέχρι τελευταία στιγμή διότι είναι σίγουρο αν ελεγχθούν τα πεα θα είναι της πλάκας. Χρειάζεται σίγουρα ΦΕΚ για να συνεχίσει για αυτό αυτό το κόλλημα από 15.3.
 13. Δεν ισχύουν . Αν είχε τελειώσει το θέμα με τις εγκλωβισμένες αιτήσεις θα είχαν βγει τα αποτελέσματα. Αυτό το θέμα φαίνεται θα διευθετηθεί αυτή και την άλλη εβδομάδα. Μετά άμεσα θα βγουν τα αποτελέσματα. Πριν ξεκινήσουν οι πολυκατοικίες
 14. πρέπει πρώτα να τελειώσει το θέμα με τίς εκκρεμείς αιτήσεις και μετά. Πιθανόν κοντά στίς 10 Απρίλη.
 15. Δεν ξεκίνησε ποτέ.Νομιζω ήταν πάλι να ξεκινήσει μέσα στ μήνα αλλά προχθές διάβασα για προβλήματα με ΣτΕ
 16. Υπήρχε ανακοίνωση για μη λειτουργία
 17. Η αντικατάσταση δεν επιτρέπεται στο εξοικονομώ
 18. Η ενημερότητα ακόμα και αν είσαι σε ρύθμιση θα είναι με παρακράτηση όλου του ποσού οφειλής από τον συμβολαιογράφο
 19. επιτρέπεται με άδεια. Ομως θα τα επιδοτηθείς εφόσον περισσέψουν λεφτα (και απόλυτα λογικό) και ορθα δεν θα μπορείς να τα προυπολογίσεις εξ΄αρχής
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.