Jump to content

katrmp

Core Members
 • Posts

  4,313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by katrmp

 1. Η αίτηση θα πάει σε απόρριψη οικονομικης προέγκρισης και θα μπορείς να συνεχίσεις μονο με ίδια κεφαλαια
 2. Ευχαριστώ. Τα εβαλα σε αυτο δυο καθε φορά χ,ψ (κανει μονο του την τελεια απο το κτηματολόγιο της συντεταγμενης κομμα) . Το ίδιο δεν ειναι ? σωστα δεν τα βγάζει? https://www.ypologismos.gr/apostasi-simeion-dyo-diastaseis-kartesiano-epipedo/
 3. υπάρχει κάποιο δωρεαν προγραμματακι on-line που να βαζεις συντεταγμενες 2 σημειων πχ ενος οικοπέδου απο το κτηματολογιο και να σου βγαζει ακριβως την απόσταση?
 4. Ευχαριστώ! Και εγω αυτο ειχα διαβασει για 2007-2009. Μπορει δηλαδη ο αναδοχος να εχει δουλέψει πάνω στο υποβαθρο 2007-2009 ασχετα που το pdf που εκτυπώνουμε "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗΣ" με κωδικους taxis για το δικαιωμά μας ειναι εμφανες οτι ειναι το 2015-2016? Μπορουμε πάνω στα σημεια του αναδοχου να μετρησουμε πχ ποσο θεωρει μια πλευρα οτι ειναι ακριβώς απο τις συντεταγμένες, χωρις με τον χαρακα απλά να προσπαθουμε να πέσουμε πάνω στην συντεταγμένη με το ποντικι? Δηλαδη εχουμε 2 γτνωστες συντεταγμένες. Μπορουμε να βρουμε την απόσταση?
 5. Αυτό που με ενδιαφέρει να ξέρω για το κτηματολόγιο ΑΕ που σου γράφει στο απόσπασμα αυτές τις συντεταγμένες και σου τις απεικονίζει και πάνω στην θέαση του 2016 (και εσύ αν τις ρίξεις πάνω στην θέαση 2007-2009 μετακινούνται ), ποια από τις δύο ουσιαστικά έχει ακολουθήσει. Παλιά έλεγαν ότι ακολουθεί του 2007-2009 οι συντεταγμένες. Δηλαδή αν τις ρίξεις πάνω σε εκείνη την θέαση είναι αυτό που υποστηρίζει η κτηματολόγιο ΑΕ ότι είναι το όριο σου. Άσχετα που εκτυπώνεις pdf με 2016
 6. στην προαναρτηση το "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗΣ" που κατεβαζεις σε pdf με ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΩΝ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟΥ ειναι ουσιαστικά η εικόνα απο την θεαση 2016. Αν ομως πας να βαλεις τις ίδιες συντεταγμένες πάνω στην θεαση 2007 μετακινείται πάντα ελάχιστα. Τελικά ποια ειναι η σωστή. Αν κοιταξω τα ορια με όμορρα με το "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗΣ" (ειναι θεαση 2016) οπτικα εχω θεμα με την δεξια πλευρα του γεωτεμαχιου που όλοι οι ομορροι φαινεται να μπαίνουν μέσα. Αν ομως βαλω τις συντεταγμενες στην θεαση 2007-2009 ερχεται ακριβως εκεινη η πλευρα και αρα φαινεται να εχω πρόβλημα στην απέναντι πλευρα του οικοπέδου. Γινεται ελαχιστη μετακίνηση. Ποια ειναι η σωστη?
 7. πρεπει να συμπληρωσεις και ποσό στο σχετικό λεκτικό πάνω απο τον πίνακα . Στην συζυγο εκει θα βάλεις 0,00 ΕΥΡΩ. Τα πεδια εχοντας ως βάσει ποιά πληροφορια τα συμπληρωσες?
 8. Έλεγα να μην κάνω εξαρτημένο και απλά να κάνω ένσταση επικαλούμενος αυτά που πραγματικά έχουν γίνει. Όποτε το εξαρτημένο θα βάλει όρια ο τοπογράφος κατά δήλωση του ιδιοκτήτη. Να ρωτήσω κάτι που έχω απορία. Δεν μπορώ (είναι πραγματικότητα) να επικαλεστώ ότι η μάντρα τόσο στο προς το όμορο δικό μου είναι σε λάθος σημείο όσο και προς το άλλο στο οποίο έχω και συρματοπλεξη? , Είναι προαναρτηση. Θα μπορούσε να γίνει συνένωση ή δεν έχει ουσία? Θα α ήταν και πολυεξοδη
 9. Ααα καλά!! Ούτε που είδα από την φουρια μου και την στενοχώρια μου ότι το έβαλα για ιδιώτες. Ταίριαζε απόλυτα το θέμα και δεν το πρόσεξα Sorry. Ευχαριστώ!! Το τοπογραφικό του 2005 που συνόδευε το συμβόλαιο ήταν copy του 1976 που συνόδευε τον πρότερο τίτλο του πωλητή. Δυστυχως όταν υλοποιούσαν τις μάντρες κυριολεκτικά για να μην δημιουργώ έχθρες πήγαινα περασια σε γειτονικά κλπ με αποτέλεσμα αν το μετρήσεις τώρα να είναι μικρότερο. Έχω φωτογραφίες που όταν ήταν χέρσο ήταν τα όρια πιο έξω από εκεί που τα υλοποίησα. Έτσι αγόρασα και όμορρο μικρό διότι εκεί είχα πάει την μάντρα μου πολύ μέσα στο δικό μου. Αυτό που με καίει είναι αν ποτέ μπορεί να έρθει η πολεοδομία να μου πει το κτηματολόγιο λέει 3930 άρα τόσο είναι. Αν μπορει να δημιουργηθεί πρόβλημα στην ήδη υλοποιημένη οικία ότι είναι χωρίς άδεια και στηνβτακτοποιηση. Εγώ λόγω ότι από μια πλευρά είναι δικό μου και από άλλη είναι πολύ μεγάλη ενιαία έκταση που πραγματικά έχω τραβηχθεί πιο μέσα (μετά το μετάνιωσα και από έξω έχω κάνει συρματοπλεξη χωρίς καμία ενόχληση) θα μπορούσα να πω ότι έχω "τραβηγμένα" τα 4000 λίγο αλλοπροσαλλα μεν Είναι το κτηματολόγιο τόσο σημαντική και κανόνας η εμβαδομετρηση του? Η απόκλιση δεν παίζει ρόλο?
 10. Παιδια sos, σε προσωπικό γεωτεμάχιο ειχε αγορασθεί απο τον πατέρα μου το 2005 4010τμ και το κληρονόμησα και ανέγειρα με αδεια 4 στρ. Γειτνιάζε απο την μία πλευρά με εξ- αδιαιρετου του πατέρα μου με αλλους και απο μαι δευτερη με χερσο. Κατα την κατασκευη μαντρων δεν φροντισα να πάμε στα 4 στρ με αποτέλεσμα να βγει στην κτηματογράφηση στην προανάρτηση 3920τμ. Εχω ανεγειρει με άδεια μια κατοικία απο το 2007 και υπήρχε στην άδεια και 2η κατοικια μικρη που δεν την ανέγειρα ποτέ και ούτε σκοπευα διότι υπήρχαν και αυθαιρεσιες στην πρώτη που ηθελαν τακτοποίηση τίς οποίες τις έχουμε πάει "με άδεια". Εχω πρόβλημα με την άδεια? Μάλιστα σε μία πλευρα (σε μέρος αυτης) συνορευει με δικό μου μη αρτιο που ειχα αγορασει επίτηδες για να εξασφαλίσω τα ορια . Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω? Πρέπει να κάνω ένσταση ? (και τι να βγάλω τοπογραφικό καθ' υπόδειξη οριων?). Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποτέ να χτίσω οτιδηποτε. Αλλα για αυτο που εχω υλοποιήσει και είχα βγάλει αδεια (ο μόνος σε όλη την περιοχή) με ενδιαφέρει να μην κινδυνεψει αυτη η άδεια. Η άδεια είχε πάρει σφραγιδα για ρευματοδότηση για την οικια μου απο το 2008 και έχει μείνει έτσι. Η άλλη οικία δεν υλοποιήθηκε ποτέ και έχω κάνει για τακτοποίηση (μονο παραβολο έχω πληρωσει ) για 4495 για διάφορα. sos παιδιά , διότι με καιει!! Να ρωτησω κάτι επιπλέον. Μου έχει αποδεκτη απόκλιση κοντα στα 130τμ (ειμαι μεσα) και δεν μου έχει τους γειτονες (ως ονόματα, παρα μόνο ως καεκ). Θυμαμαι σε άλλη περιοχη και νομό που μου έκοβε αρκετα και το έδινε σε εναν γειτονα στο χωριο, εκει μου έγραφε και το ονομά του . Οχι μονο το ΚΑΕΚ. Εκει η απόκλιση απο τον τιτλο μου ηταν μεγαλη
 11. Ο συμβολαιογράφος οτι κάνει υποδείξεις πώς θα βγει το ΠΕΑ, μόνο και μόνο διότι αυτός θέλει να έχει όλα τα τμ...! Εχει σημασία αν η αποθήκη ερχεται σε επαφη και με το γραφείο ή οχι. Αλλα αυτός οτι κάνει υποδείξεις...!!
 12. Ναι μπορείς να τους εξοφλήσεις. Απλά οι ανθρωποι ειναι ανενημέρωτοι απο το νέο πρόγραμμα πώς λειτουργεί και σου λένε δεν ειμαστε "συμβεβλημμένοι". Δυστυχως όμως δεν σου αρκει η εξοφληση. Θες να σου κάνουν και την Υ/Δ και να ειναι γραμμενοι στο ΠΣ. Τα κλιματιστικά να καλύπτουν (που όλα τα καλύπτουν) ελάχιστες απαιτήσεις EER
 13. Γνωρίζει κανείς τι εχει γίνει με αυτα τα 21,49 και 21,49Ε για 2017 και 2018?. Τελικα περιέχονται στις 120 δόσεις που ειχαμε κάνει ή οχι? Μου τα βγάζει στο ΕΤΕΑΕΠ οφειλή. Αλλα δεν θα τα είχαν στείλει ΚΕΑΟ? Πλήρώνω 120 δόσεις ΚΕΑΟ για ΕΤΕΑΕΠ. Σκέφτομαι αν δεν είναι εκει μέσα να ξεκινήσω να τα πληρώνω αλλα δεν ξερω αν ειναι σίγουρα?
 14. Στο μεταξύ τα έχω κάνει @@@@ στο ΕΤΕΑΕΠ φαινεται. Εγω νομιζα οτι τα είχα όλα στις 120 δόσεις (στο ΚΕΑΟ με κωδικους ΕΤΕΑΕΠ) και βλέπω οτι στην σελίδα του ΕΤΕΑΕΠ μου έχει οφειλες εκκαθαρισμένες για , 2017 (21,49Ε/ μηνα Χ 36 δόσεις), για 2018 (21,49Ε/ μηνα Χ 36 δόσεις, και μηνιαιες για 2019-2020 μεγαλύτερο ποσό κοντα στα 68Ε, με σύνολο 2700Ε. Αυτα ήταν τα αναδρομικά ? Υπάρχει περίπτωση να ειναι στις 120 δόσεις μέσα? Αλλιως πώς δεν τα έχουν στείλει ακόμα στο ΚΕΑΟ?
 15. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πληρώνω 120 δόσεις κανονικα στο ΚΕΑΟ και η βεβαίωση βγαινει μηδενική του ΕΤΕΑΕΠ. Το ιδιο και για το 2021. Ενω του Τσμεδε μου βγαινει με ποσό (λαθος αλλα κοντα σε αυτα που κατεβαλλα) που πάλι πληρωνω 120 δοσεις στο κεαο, και επίσης του εφκα μου βγαινει εχοντας μέσα και τα τρέχοντα και τις 120 δόσεις στο κεαο.
 16. το βρηκα. Πρεπει να πατησεις το ειδοποιητηρια. Ευχαριστω
 17. που υπάρχει αυτη η δυνατότητα? (Ηλεκτρονικές υπηρεσίες -> δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης δεν υπάρχει στο https://www.idika.org.gr/EteaepServices/
 18. Την ίδια ερώτηση για φετος. Ξερει κανεις που βρισκουμε τις βεβαιώσεις ΕΤΕΑΕΠ? έχω ρύθμιση ΕΤΕΑΕΠ 120 δόσεις και τσμέδε. Που θα βρώ την βεβαίωση ΕΤΕΑΕΠ για φορολογική χρήση? Η βεβαίωση του ΕΦΚΑ δεν έχει μέσα το ΕΤΕΑΕΠ. Εδω δεν έχει το ΕΤΕΑΕΠ https://www.efka.gov.gr/el/me-misthotoi/bebaiose-eisphoron-gia-phorologike-chrese
 19. Απλά στο 2 δεν υπάρχει προυπόθεση να εξαντληθει η προκαταβο9λή επιχορήγησης για να κατατεθουν τα λεφτα
 20. Σε ευχαριστώ. ! "Δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιος ερεύνησε το ΚΑΕΚ πριν από εσένα." Θεωρώ ουτε υπάρχει ενημέρωση οτι κάποιος γενικα (οχι ποιός) ευρευνησε το ΚΑΕΚ. Σωστα?
 21. Παιδια επειδη θέλω να κάνω μια αναζητηση σε κατι που με αφορα προσωπικά, ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις, απλά η περιήγηση αφηνει καποιο αποτυπωμα? Εννοω αν μπεί κάποιος αλλος μηχανικος ή ο ιδιοκτητης κάποιους ΚΑΕΚ μπορεί να δει οτι κοιταγε κάτι κάποιος?
 22. Ναι υποχρεωτικά μελετας τον ΜΘΧ . Ωφελιμη 100 συνολικη 150. Με την αλλη αποθηκη δεν ασχολεισαι
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.