Μετάβαση στο περιεχόμενο

stellaa

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stellaa

  1. ευχαριστω παρα πολυ ολους τους συναδελφους που σχολιασαν και μπηκαν στο κοπο να ψαξουν για να απαντησουν στα ερωτηματα μου. εν τελει πηρα το νικον νιβο και ελπιζω η επιλογη μου να με δικαιωσει. με τη πρωτη μου αποτυπωση με το οργανο θα επανελθω με νεο θεμα για να δωσω στοιχεια καλυτερης αποδοσης ή τυχον προβλημάτων!! ;);)
  2. ποπο...οσο προχωραμε μπερδευομαι πιο πολυ... εκει που ειχα αποφασισει νικον..τωρα αρχησα να σκεφτομαι την σπεκτρα σαν πιο φτηνη λυση...αν και μιλαμε για 400 ευρω.. λοιπον..ποιος ξερει αλλη εταιρεια που να πουλαει σπεκτρα πρεσισιον εκτος την αντιπροσωπειας?
  3. υπολογιστη εχω και για την ωρα με καλυπτει...ενα μονοσυχνο gps σιγουρα θα χρειαστω...ποσο περιπου ομως εχει?παντως με 5000 δε νομιζω να τα παιρνω ολα..εκτος αν εβγαλες το φπα..
  4. λοιπον παρη να σαι καλα...αλλα πως να μην αγχωνομαι οταν ειμαι νεα στο χωρο..γυναικα..και δεν εχω δουλεια? ειλικρινα μαρεσει αυτο που κανω..και ποτε δεν θα δεχομουν να κανω γραφειοκρατικες βλακειες οπως τωρα που αναγκαστικα να κανω μερικες αδειες λειτουργιας καταστηματος αλλα προτιμω να δουλεψω αλλα οπως και να χει απογοητευομαι...εχω οχτω μηνες χωρις δουλεια και το τσμεδε τρεχει συνεχως. το οργανο ειναι μερος της επιδοτησης και προτιμησα να το παρω παρα να χρεωθω με υπολογιστες κτλ..νομιζω ειναι καλυτερη επενδυση
  5. spectra precision focus 6 exei 4500+350 παρελκομενα και 21 φπα παει γυρω στα 6000 και δε το κατεβαζει αλλο! και εγω αρχικα για αυτυο πηγαινα..μετα για 400 ευρω ειπα να παρω το νικον...οσο για την αξια μεταπωλησης...ισως εχεις δικιο...τι να πω και εγω ειμαι πολυ νεα στο χωρο..αλλα δε θελω να παρω κατι και να το μετανιωσω..δεν υπαρχει περιπτωση να παρω δευτερο...ηδη τωρα μαζευω τα λεφτα για αυτο..(αν βρω δουλεια και ωγαζω 5000 το μηνα ισως)
  6. το αντιστοιχο σπεκτρα εχει 6000..και το αντιστοιχο τοπκον 6100..... το σπεκτρα το ειχα κατα νου αρχικα απλα σκεφτηκα και την αξια μεταπωλησης...ποτε δε ξερεις τι γινεται... η πρωτη μου επιλογη ηταν σπεκτρα αλλα μετα αλλαξα γνωμη... --------------------------------------------------------------- στο σπεκτρα δεν δινει δωρο τα παρελκομενα ουτε κανει καλυτερη τιμη αν δωσεις ντουκου τα λεφτα...παραξενιες..τι να πεις..οπως και να χει,..,.βγαινει 6000..και το νικον 6400....η τοπκον εκανε καλυτερη τιμη στα 6100...αυτα... Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
  7. παρη με γοβα λιγο δυσκολο να βγω στο πεδιο αλλα για χαρη σου κατι θα κανουμε.. κατι τελευταιο... για να μη κολλησω στο ντιζαιν...μου εκαναν μια προσφορα στη λεικα με 6900 αλλα χωρις μπλουτουθ και στα 20 cc ..τι λετε?εμενα ηδη τα 6400 της νικον μου φαινονται πολλα λεφτα..
  8. ευχαριστω πολυ παιδια!! και εγω καταληγω στο νικον μ με μια διαφορα ομως περισοτερο κατα 400 ευρω του αντιστοιχου τοπκον..δε πειραζει...οπως λεει και ο παρης....σα γυναικα μου ταιριαζει το πιο ελαφρυ..δυστυχως ομως δεν βγαινει σε ροζ χρωμα..χαχχαχχαα
  9. εχετε δικιο και ευχαριστω για τις γνωμες ολων.. λοιπον.. το τοπκον εχει πλεον καλυτερη τιμη...μεγαλυτερο βαρος.ιδια ακριβεια..(1cc γωνιας)εμβελεια με ενα πρισμα3000μ -χωρις πρισμα-350μ-καταγραφη σημειων 24000 και μπαταρια σχεδον 10 ωρων...οχι μπλουτουθ--αλλα με δυνατοτητα να βαλω δωρεαν λασερ κεντρωση.. το νικον ειναι πολυ μικρο-ελαφρυ σχετικα με οσα ειδα..ιδια ακριβεια..(2cc γωνιας) με πρισμα 5000μ χωρις πρισμα-300μ -καταγραφη 10000 σημειων -καλυτερη μπαταρια..με μπλουτουθ..και επιπλεον χρηματα για λασερ κεντρωση.. οσο για την εξοικιωση και τη δοκιμη που αναφερατε..περα το οτι τα ειδα στην αντιπροσωπεια δε μπορω να κανω κατι αλλο...
  10. ευχαριστω πολυ δημητρη.... να πω την αληθεια ειδα ολα τα μηνυματα στο τομεα οργανα του φορουμ και επισης εκανα μαι μελετη για αρκετες εταιρειες...οποτε και κατεληξα σε αυτα...απλα πιεζομαι και απο την επιδοτηση και πρεπει να το αγορασω αμεσα.. εχω μια επιφυλαξη στο νικον νιβο γιατι δεν εχει κοχλιες κινησεις....εχει κανεις δουεψει χωρις αυτους?πειτε μου καμια γνωμη... ευχαριστω!
  11. ευχαριστω πολυ παιδια...ειχα χασει και το κωδικο και αργησα κατα πολυ να απαντησω..τελικα δεν εκατσε η δουλεια..τζαμπα το ψαξιμο..αλλα θα ξερω για την επομενη..
  12. ετοιμαζομαι να αγορασω οργανο και εχω δει τα nicon και τα spectra precision.. σχεδον αγνωστα τα 2..για αυτο και ρωταω...αλλαζει τελικα μονο το χρωμα/.?τα εχει δουλεψει κανεις? ευχαριστω εκ των προτερων γιά τις απαντησεις!! ------------------------------------------------------------- εννουσα αγνωστο το spectra precision...οποτε το σκεφτομαι αν θα το προτιμησω..πειτε καμμια γνωμη..ειμαι μεταξυ αυτων των δυο...
  13. καλησπέρα.. έχω μια υπόθεση για ένα ενιαίο κατάστημα το οποίο θέλουν να χωρίσουν οι ενοικιαστές σε 2 .και τα δύο ειναι υγειονομικου ενδιαφέροντος.. επομένως για να ρωτήσσω.. καταρχας πρέπει να ψάξω τις προδιαγραφες για το καθένα απο το υγειονομικό πριν ξεκινησουν οι εργασιες αλλα και πάλι θα μου δωσουν μονο τα δικαιολογητικα γαι την αδεια λειτουργιας η και για το χωρο? επισης, αν οντως στα σχεδια που θα παρω απο τη πολεοδομια φαινεται χωρισμενο σαν δυο καταστηματα τι αδεια πρεπει να βγάλω?μικρης κλιμακας? προκειμενου να τοποθετηθει η γυψοσανιδα για το χωρισμα ? στο ενα απο τα δυο καταστηματα θα χρειαστει μπανιο και κουζινα..εχω αγχωθει λιγακι με την υποθεση .. ευχαριστω! Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.