Μετάβαση στο περιεχόμενο

hehe116

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hehe116

  1. Γεια χαρά! Έχω αναλάβει μια άδεια λειτουργίας καταστήματος και έχω φτάσει στο στάδιο περί βεβαίωσης κύριας χρήσης.. Αφού διάβασα όλο το thread, θέλω να ρωτήσω κάτι. Το κατάστημα συμβαδίζει στην πράξη με τα σχέδια της αδείας, εκτός από ένα σημείο, στην άδεια φαίνονται 2 wc + 1 αποθήκη σε έναν χώρο 8-10 τ.μ , ενώ στην πράξη έχει μόνο 2 wc.. Η όλη διαφορά είναι ένας τοίχος ο οποίος δεν φέρει φορτία.. Και ρωτάω, Αν παράλληλα με την διαδικασία της άδεια λειτουργίας κάνω και μια έγκριση μικρής κλίμακας εργασιών για να δικαιολογήσω αυτήν την αλλαγή θα είμαι καλυμένος? Μη συμπλήρωση του επαγγέλματος στο προφίλ Συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας.
  2. Καλημέρα σε όλους! Η ερώτηση είναι αυτή της επικεφαλίδας, τι πρέπει να κάνει ένας μηχανικός για να πάρει την έγκριση για μικρής κλίμακας εργασιών άδεια? Ευχαριστώ
  3. Αυτή την υπηρεσία χρειαζόμουν! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή σας. Πάντως θαλάσσια reperes υπάρχουν, απλά χρησιμοποιούνται μόνο από το ναυτικό, σαν σημεία αναφοράς αν κατάλαβα καλά.
  4. Φίλε Θεοχάρη είπα και πριν ότι είμαι Πολ. Μηχανικός και επίσης ότι είμαι παντελώς άσχετος στο συγκεκριμένο θέμα, αυτό το είπα για να με βοηθήσει κάποιος που ενδεχομένως να μπορεί να δείξει και λίγη υπομονή. Στους ναυτικούς χάρτες υπάρχουν reperes, με συγκεκριμένη ονομασία, μέσα στη θάλασσα. Φαντάστηκα λοιπόν ότι τα συγκεκριμένα reperes θα μπορεί να τα προσεγγίσει κάποιος με τη βοήθεια των συντεταγμένων τους, αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο απτό σημείο αναφοράς. Και ρωτάω, μπορώ να βρω συντεταγμένες, σε οποιοδήποτε σύστημα, αυτών των reperes?
  5. Τα Reperes που ψάχνω είναι σε θαλάσσια περιοχή.. Το υψόμετρο τους δηλώνει τον βυθό της θάλασσας σε εκείνο το σημείο.. Φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο ορειχάλκινο μπουλόνι εκεί, άρα φαντάζομαι ότι μόνο με συντεταγμένες θα μπορεί να βρεθεί το συγκεκριμενο σημείο.
  6. Φίλε μου agios reper εννοώ, απλά δεν γνωρίζω και πολλά επί του θέματος..
  7. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Το θέμα είναι ότι ξέρω τις ονομασίες των reperes και θέλω να μάθω τις συντεταγμένες τους.. Θα προσπαθήσω με την ΓΥΣ αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος με την συγκεκριμένη υπηρεσία..
  8. Γειά χαρά σε όλους! Είμαι Π. Μηχανικός και είμαι παντελώς άσχετος με αυτό που θέλω να ρωτήσω.. Έχω την ονομασία από 2 reperes (στη θάλασσα) Υπάρχει κανείς που να μπορεί να βρεί τις συντεταγμένες (σε οποιοδήποτε σύστημα) από τα εν λόγω REPERES?? Ή κάποιος που να ξέρει πως να αρχίσω το ψάξιμο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.