Μετάβαση στο περιεχόμενο

sotg

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sotg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ "Δρόσο", για μία λοιπόν χωρίς ιδιαίτερων απαιτήσεων κατασκευή αυτής της κλίμακας η διαφορά στο κόστος μεταξύ σύμμικτης και συμβατικής είναι μή ουσίώδης, υπάρχουν όμως άλλοι παράγωντες που μπορούν να προσδόσουν σε κάποια απο τις δύο ένα ουσιώδης πλεονεκτημά; (χρόνος, κόπος, ασφάλεια). Επίσης για τί ύψους κόστος μιλάμε έτσι πολύ χονδρικά;
  2. Καλησπέρα, ναι έχω κάνει αναζήτηση, θα ήθελα κάποια ποιο συγκεκριμένη εκτίμηση για την περίπτωση που αναφέρω και ποιό ανανεωμένη (πρόσφατη), σε ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα θε ήθελα την γνώμη σας για το κόστος κατασκευής της ακόλουθης περίπτωσης:Υπόγειο 130τμ, ισόγειο 130τμ (θα χρησιμοποιηθεί ώς κατάστημα, δεν θα ολοκληρωθεί σε πρώτη τουλάχιστον φάση, μόνο ο σκελετός), 1ος όροφος κατικοία 100τμ (ολοκληρωμένη). Περιοχή οικοπέδου Αθήνα, Δυτική Αττική, προσβάσιμο, επίπεδο. Τι είδους κατασκευή θα ήταν η πλέον συμφέρουσα (συμμεικτή ή συμβατική) και ποιό το κόστος πολύ χονδρικά; (πρόβλεψη και για 2ο όροφο μελλοντικά).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.