Μετάβαση στο περιεχόμενο

streamer

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

streamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε όσες τεχνικές εκθέσεις έχω δει εγώ (που ναι, είναι λίγες) γίνεται μια απλή περιγραφή της εγκατάστασης! Ακόμα όμως και να γίνεται αναλυτική μελέτη (που δε νομίζω) τι γίνεται στις στέγες που η ΔΕΗ δε ζητάει τεχνική περιγραφή? ΥΓ: Δεν καταλαβαίνω τη διάθεσή σου για ειρωνία, στην ίδια πλευρά είμαστε θέλω να πιστεύω! Εγώ ως νέος μηχανικός προσπαθώ να καταλάβω πώς μπορούν να φανούν οι γνώσεις που απέκτησα και να μην είμαι έρμαιο του κάθε ξερόλα μη μηχανικού που άνοιξε μια εταιρία με φωτοβολταϊκά και υποβιβάζει τη σημασία έστω ενός μονογραμμικού.
  2. Δηλαδή μελέτη που να φαίνεται γιατί κάνεις αυτό που κάνεις, δηλαδή διαδικασία και κριτήρια επιλογής πάνελ, inverter, καλωδίων, γείωσης, μέσων προστασίας, διακοπτικών μέσων κλπ δεν κατατίθεται πουθενά? Γιατί το μονογραμμικό μπορεί να μην μπορεί να το υπογράψει περιπτεράς αλλά μπορεί σίγουρα να το κάνει! Δηλαδή το μόνο που μας διαφοροποιεί από έναν περιπτερά είναι το δικαίωμα υπογραφής? Το λέω αυτό γιατί ξέρω περιπτώσεις που η επιλογή των στοιχείων του μονογραμμικού γίνεται στο πόδι και αυτό το μονογραμμικό κατατίθεται το ίδιο για διαφορετικές περιπτώσεις της ίδιας ισχύος κάθε φορά!
  3. Να κάνω με τη σειρά μου μια ερώτηση αδαούς! Όταν λέμε υπογράφουν τη μελέτη για τα Φ/Β πάρκα, ποιά μελέτη εννοούμε? Γιατί η ΔΕΗ ένα μονογραμμικό άντε και καμιά τεχνική έκθεση να θέλει! Σε ποια υπηρεσία ζητάν μελέτη που να απαιτείται υπογραφή του Μηχανικού?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.