Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgos_1984

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giorgos_1984's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λοιπόν, για να κλείσω το θέμα, πήρα σήμερα και όλα καλά. Θέλουν αποκλειστικά και μόνο ότι αναφέρει το έντυπο της ΔΕΗ. Ας ελπίσουμε στην κατάθεση να μην πέσω στην πρώτη και 'άρτια καταρτισμένη' υπάλληλο!!
  2. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Tsilena, ακόμα και να είναι εκτός σχεδίου, το μόνο που διαφοροποιείται βάσει του εντύπου της ΔΕΗ είναι πως για τα εκτός θέλει και τοπογραφικό διάγραμμα. Όπως είπε και ο chris_gr πουθενά δεν λέει για πολεοδομίες. Όσον αφορά για την έγκριση από ΕΠΑΕ, μιλάμε για την αρχική αίτηση. Και πάλι βάσει του εντύπου απαιτείται γνωμοδότηση πριν την υπογραφή της σύμβασης σύνδεσης. Θα πάρω πρωί πρωί τηλέφωνο και θα σας ενημερώσω για την απάντηση της υπαλλήλου.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Θέλω να κάνω την αρχική αίτηση για φωτοβολταϊκά σε δώμα σε ΜΔΝ. Τηλεφώνησα στη αρμόδια μονάδα της ΔΕΗ και εκεί μου είπαν ότι το διάγραμμα κάλυψης πρέπει να είναι θεωρημένο από την πολεοδομία! Πριν 4 μήνες που ασχολήθηκα τελευταία φορά, η ΔΕΗ δεν ζητούσε κάτι τέτοιο. Αν γνωρίζει κάποιος για το θέμα μπορεί να με ενημερώσει; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.