Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariosk

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mariosk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω πολύ όλους, νομίζω το θέμα έληξε.
  2. ο ανθρωπος ειναι και μηχανικός για αυτό τον εμπιστεύτηκα!
  3. Εσείς οι μηχανικοί καλά κάνετε και θέλετε να προστατέψετε τις αμοιβές σας. Το θέμα είναι να βάλεις ενα εργολαβικό όφελος 25% όπως γράφεις και στη συγγραφή υποχρεώσεων. Όχι να μη σέβεσαι τον αγώνα και τους κόπους ενός ανθρώπου που πασχίζει 30 χρόνια για να πάρει ενα σπίτι, και τον κοροιδεύεις κιόλας οτι δε βάζεις εργολαβικό όφελος. Είπαμε να πληρωθείτε καλά αλλά όχι να μας κοροϊδεύετε και μπροστά στα μούτρα μας, έλεος! Χίλια συγνώμη, δεν είχα καμία πρόθεση να ειρωνευτώ τον συνάδελφο. Και πάλι συγνώμη.
  4. Σε 3 ορόφους αλλά το 3ο κομματι δεν ειναι ολόκληρο. Είναι μέχρι 1μ ύψος. Μήπως με δουλεύετε? Οι μαστόροι ήταν ήδη μέσα για τα τούβλα της οικοδομής. Δε τους φώναξε άλλη μέρα. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δε με άφησε να το σκεφτώ. Μου λέει προκύπτει η ιδέα ως εξής: Εμείς εκί βάζουμε κάγκελα στις σκάλες. Θέλεις να το κάνουμε χτιστό; Τον ρωτάω πόσο κοστίζει, μου είπε αλλά δε με άφησε να το σκεφτω λίγο για να προλάβει να μη φύγουνε τα συνεργεία. Οπότε και γω πάνω στον πανικό μου είπα ναι. Τόσο κακό είναι που θέλω να δω αν μπορώ να τον εμπιστεύομαι απο δω και πέρα η όχι? Δε το είχαμε συζητήσει αυτό το θέμα από την αρχή. Τώρα στα τούβλα μου το ξεφούρνισε. Για βοήθεια μπήκα εδω όχι για να με βρίσετε οτι χωνω αλλού τα λεφτα και κει που πρέπει δε τα χώνω. Η ερώτηση είναι αν είναι λογική η τιμή. Συνάδελφός σας μου εξήγησε αναλυτικά μετά από αυτό το post τα κόστη χτίστη, υλικά, σοβατζή, μεροκάματα κλπ. και αφαίρεσε το κόστος των κάγκελων που τώρα δεν τα βάζει και δε βγήκε πάνω από 300 ΕΥΡΩ. Είναι τεράστια η διαφορά, δε νομίζετε;
  5. Επειδή δε τα γνωρίζω αυτα πως ειναι το σφήνωμα? Είναι σκάλα απο πισω, δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο.
  6. 1) σεναζ δεν εχει 2) δεν εχει χαρισει κατι...αλλα αν "χαριζε" αυτο σημαινει οτι στα extra που ζητας πρέπει να βάλουνε εργολαβικό κοστος 300% για να βγάλουνε 3 φορες τα σπασμενα? δε καταλαβαινω τι λογικη ειναι αυτη. Σου χαριζω κατι για να σε γδαρω? Έλεος!
  7. Αυτός, τους το πληρώνει ήδη για το χτίσιμο των τούβλων της οικοδομής.
  8. Η οικοδομή βρίσκεται στα τούβλα όπως φαίνεται και στη φωτο. Το κομμάτι αυτό έχει ήδη γίνει, απλά θέλω να δω πόσο πολυ με κλέβει ο κατασκευαστής. Μου ζητάει 1500 ΕΥΡΩ!!!
  9. Καλημέρα, θα ήθελα μια εκτίμηση κόστους για το κτίσιμο, σοβάτισμα, βάψιμο ενός κτιστού κομματιού απο τούβλα στο κενό που δημιουργείται απο εσωτερικές σκάλες όπως στη φωτογραφία. Οι διαστάσεις είναι: Πλάτος: 1,60μ Υ: 2,60μ Βάθος: 0,46μ Αυτό είναι το ίδιο στο Υπόγειο και Ισόγειο, ενώ στον 1ο όροφο είναι μέχρι το 1 μέτρο ύψος. Ευχαριστώ.
  10. Έχεις απόλυτο δίκιο και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ο Έλληνας κατασκευαστής-μηχανικός που πουλάει δε κάθεται να αναλύσει τα πάντα γιατι απλά θέλει να πουλήσει...είμαι σίγουρος οτι μέχρι το τέλος της κατασκευής θα βρώ και άλλα θέματα που θα με κάνουν να μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που πήγα και έμπλεξα σε αυτή την αγορά...Ευχαριστώ και πάλι.
  11. Επίσης αν θέλουμε να αλλάξουμε τα σχέδια στην πολεοδομία και να κάνουμε βατό το δώμα, αυτό τι άλλο σημαίνει εκτός από το κόστος για την αλλαγή των σχεδίων;
  12. Μάλιστα, ποτέ δε μου εξήγησε όλο αυτό που κατάλαβα από αυτό το thread! Επομένως αν εγώ φτιάξω με δικά μου έξοδα μια κυκλική σκάλα, θα είναι παράνομο;
  13. Μάλιστα, τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω. Άρα αφού στα σχέδια της πολεοδομίας δεν υπάρχει εκεί σκάλα (φαντάζομαι εννοείς τύπου Ι, ΙΙ η ΙΙΙ βάσει ΚΚ) δε μπορώ να ζητήσω νόμιμα εκεί να μου βάλει μια κυκλική σκάλα μη σκοτωθώ καμια μέρα με την ανεμόσκαλα!
  14. Από την φωτό δε φαίνεται; Στα σχέδια της πολεοδομίας φαίνεται οτι εκεί είναι ανοικτό, άρα είναι βατό;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.