Μετάβαση στο περιεχόμενο

tster

Ανενεργός χρήστη
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tster

  1. To "αγροτική κατοικία" δεν πρέπει να παίζει ρόλο, βρές τα σχέδια της οικ. αδ. για υπογεια αποθήκη, κανονικά δεν υπάρχει θεμα.
  2. Σωστό η διαφορά για την αγροτική αποθήκη είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά ορισμός για το τι έιναι κυρια χρήση ή βοηθητική. Σύμφωνα με κτιριοδομικό οι αγρ. αποθήκες κλπ. έιναι βοηθ. χρήσεις, όμως οι ορισμοί είναι για "χρήση του παρόντος". Τώρα το ότι δεν μετρησε στη δόμηση σημαίνει ότι έιναι κυρια χρήση επίσης είναι αυθαίρετο συμπερασμα. Π.Χ. ο το τμήμα του ημιυπάιθριου που μέτρησε στο συντελεστή για οποιοδήποτε λόγο είναι κυρια χρήση? Το κατάστημα είναι κυρια χρήση όπως και να το πάρεις, δεν υπάρχει συγκριση. Οι διαδοχικές δημοσιεύσεις απαγορεύονται, ομοίως και οι διαδοχικές δημοσιεύσεις. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap
  3. Η αποψή μου είναι ότι μπορεί να γίνει διατήρηση χρήσης: α) μετατροπή των ημιυπαιθρίων σε κατάστημα β) της αποθήκης σε κατάστημα (κυρια χρήση) Με την αμφιβολία ότι αν θα μπορούσες να βγάλεις οικ. άδεια γιατί να σου δώσουν διατήρηση χρήσης Για την δικία μου υπόθεση που σχετίζεται με τη δική σου μίλησα σήμερα με το υπουργείο και μου είπαν οτι γίνεται όταν υπαρχουν οι προυποθέσεις που θετει ο νόμος: Να υπάρχει υπερβαση δόμησης, μετατροπή σε κατοικία κλπ.,να επιτρέπεται η νεα χρήση, να μην μπορεί να βγει αδεια (υπάρχει νομίζω και εγκ. για το αντίθετο). Βέβαια η πολεοδομία περιμένει έγγραφο. Στο forum υπάρχει κατι για εμπορική αποθήκη κοίταξέ το.
  4. Καλησπέρα, έθεσα το θέμα για τακτοποίηση με Ν.3843/10 αλλαγής χρήσης αγροτικής αποθήκης σε κατοικία εκτός σχεδίου αλλά δεν απάντησε κανένας. Επανέρχομαι λοιπόν: Αγροτική αποθήκη με αδεια κατά παρέκλιση από Δν/ση Γεωργίας κλπ. μετατράπηκε σε κατοικία. Η πολεοδομία λέει ότι έκανε ερώτημα και το υπουργείο απάντησε προφορικά ότι δεν γίνεται διότι ή αγρ. αποθήκη είναι χώρος κυριας χρήσης !!!. Σε δική μου τηλ. επικοινωνία μου είπαν ότι, όχι!!! δεν ισχύει ο κτιριοδμικός, είναι χώρος κυριας χρήσης (που μέτησε στο Σ.Δ.) να πάει να βγάλει άδεια. Όμως τους λέω ότι δεν μπορεί να εκδωθεί άδεια διότι το κτίσμα κτίσθηκε με μειωμένες αποστάσεις (παρέκλιση Δνσης Γεωργίας), και απαντάνε ΆΑΑ τότε δεν ξέρουμε να βρείς αυτόν που το χρεώθηκε. Από τότε απάντηση δεν ήρθε και ο υπάλληλος της πολεοδομίας και φίλος, δεν παραλαμβάνει το φάκελο και ο ιδιοκτήτης με έχει πρήξει. Τιποτα κανείς???
  5. Καλησπέρα Διατήρηση χρήσης σε αγροτική αποθήκη εκτός σχεδίου έχει κάνει κανένας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.