Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos...

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Nikos...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στις περισσότερες εσωτερικές μονάδες το καπάκι τους πιάνει με τρεις βίδες κάτω από τις περσίδες. Αν δεν είναι εμφανείς θα έχουν κάποιο μικρό καπάκι που τις καλύπτει.Ακόμα το καπάκι της μονάδας πιάνει με κουμπώματα στο επάνω μέρος του, τραβώντας λίγο δυνατά βγαίνει..Μετά με ένα μπουκάλι ρίξε νερό στις ψύκτρες και δες αν το νερό φεύγει η αν έχει σπάσει η λεκάνη πουθενά... Αν έσπασε..... εποξικός στόκος 2 συστατικών αφού πρώτα στεγνώσουμε καλά την επιφάνεια.
  2. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα....Έχω αναλάβει την έκδοση άδειας για ένα συνεργείο υγραεριοκίνησης. Γνωρίζει κάποιος συνάδερφος να μου πει τι παίζει με το θέμα...;Έχω απευθυνθεί στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών αλλά δεν βγάζω άκρη. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.