Μετάβαση στο περιεχόμενο

akons

Members
  • Περιεχόμενα

    32
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από akons

  1. Καλησπέρα,
    εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω το τοπογραφια για να επιλυω τις οδευσεις μου
    εξαιρετικα ευχρηστο και αποδωτικο μετατρεπει αρχεια απολα τα οργανα που εχουν πεσει μεχρι τωρα στα χερια μου. προσωπικα ευχαριστω πολυ μου εχει λυσει τα χερια

    Ωστοσο μου προεκυψε ενα ερωτημα που μονο ο δημιουργος του μπορει να μου λυσει. Δοκιμασα να επιλυσω μια πολυ μικρη ανοιχτη οδευση και με το Τοπογραφια αλλα κ με την Ταχυμετρια του Geocalc. τα αποτελεσματα ηταν σχεδον ιδια διαφορες στα x,y της ταξεως του χιλιοστου ωστοσο στο z η διαφορα ειναι μεγαλυτερη 1.6 cm για την ακριβεια. Που θα μπορουσε να οφειλεται αυτη η διαφορα?
    Επισης παρατηρησα οτι στο Ταχυμετρια του Geocalc καθε φορα που πηγαινω να κανω μονο επιλυση ταχυμετριας εχοντας γνωστες στασεις μου ζητα να δωσω το συντελεστη γραμμικοτητας ενω το TOPOGRAFIA  οχι... υπολογιζεται αυτοματα? γιατι παρατηρω οτι τα αποτελεσματα ειναι ολοιδια

    Υ.Γ. εξαιρετικη η δυνατοτητα να φορτωνεις τις συντεταγμενες στασεων απλα με ενα αρχειο με εχει βοηθησει πολυ στην επιλυση μεγαλου αριθμου οδευσεων σε μια ημερα κ εχει μηδενισει το ενδεχομενο λαθους κατα την πληκτρολογηση.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.