Μετάβαση στο περιεχόμενο

kastana

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις! Το laminate θα ήταν πιο φθηνή λύση γιατί θα το τοποθετούσαμε μόνοι μας (το έχουμε ξανακάνει στο σπίτι μας). Γλιτώνεις κόλλες, αμοιβή πλακά κι ένσημα. Αλλά το θέμα είναι να φτιαξουμε ένα μαγαζί που να μπορεί να νοικιαστεί για οποιαδήποτε χρήση. Όχι να το φτιάξουμε φθηνά και μετά να μη νοικιάζεται επειδή το laminate θεωρείται εύφλεκτο και δεν περνάει έλεγχο. Γιατί, σωστά, υπάρχει και το υπόστρωμα, που τι πιστοποίηση μπορεί να έχει. Ναι, νομίζω το πλακάκι είναι κάθε άποψη η πιο ασφαλής λύση. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
  2. Φτιάχνω χώρο που θα ενοικιαστεί σαν επαγγελματική στέγη. Αν τοποθετήσω laminate δάπεδο, υπάρχει περίπτωση ο ενοικιαστής να έχει οποιαδήποτε προβλήματα αδειοδότησης (πχ πυρασφάλειας)? Ο χώρος είναι περίπου 60 τμ. Υπάρχει είδος επαγγελματικού χώρου όπου να μην επιτρέπεται το laminate? Ευχαριστώ Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.