Μετάβαση στο περιεχόμενο

kika_vaf

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kika_vaf

  1. Μου ζήτησαν από την Πολεοδομία να κάνω έλεγχο πεσσών για την λιθοδομή που υπάρχει στην πρόσοψη του κτηρίου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα excel που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να τον έλεγχο αυτό; Ευχαριστώ! Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, Didonis
  2. Συνάδελφοι έχετε ενημέρωση για το πότε ανοίγει το σύστημα υποβολής των δικαιολογητικών της β' φάσης? Ενημερώστε...ευχαριστώ!
  3. ψαχνω και εγω σαυ φαυ για δημοσια εργα...μπορει καποιος να βοηθησει??? ευχαριστω Δε γράφουμε με κεφαλαία.Ευχαριστώ, Manolis gon
  4. αυτόν τον νόμο ψάχνω αν υπάρχει κάτι τέτοιο που να σε κατοχυρώνει σε περίπτωση που εφαρμόζεις ξένο κανονισμό.
  5. έχω ακούσει ότι υπάρχει ιταλικός κανονισμός σχετικός. Θα μπορούσαμε στην ελλάδα να χρησιμοποιήσουμε αυτόν?
  6. Δεν υπάρχει αντισεισμικός κανονισμός για υπάρχοντα κτίρια από λιθοδομή. Ο ευρωκώδικας 6 ισχύει για νέα δομήματα από τοιχοποιία και όχι παλιά υπάρχοντα κτίρια. Κάπου άκουσα ότι όταν σε μια χώρα δεν υπάρχει ένας Κανονισμός μπορεί να υιοθετηθεί κανονισμός αντίστοιχος από άλλη χώρα. Υπάρχει κάποιος νόμος τέτοιος? Γνωρίζει κανείς?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.