Μετάβαση στο περιεχόμενο

Chameleon

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Chameleon's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ..! Εντωμεταξύ εάν κάποιος έχει κάποια πληροφορία ή άποψη, παρακαλώ να την καταθέσει...!
  2. Το θέμα ειναι οτι έχω τελειώσει τον Β' κύκλο ΤΕΕ στην ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων και όχι μηχανολόγος που και θα ήταν το αντικείμενο που με ενδιαφέρει στην περίπτωσή μας και θα έβγαζα άδεια άσκησης επαγγέλματος αυτόματα με την πάροδο 3 ετών απο το πτυχίο και χωρίς εξετάσεις... Και δεν ξέρω εάν μπορώ να κάνω έναρξη επαγγέλματος στην εφορία χωρίς να έχω άδεια άσκησης επαγγέλματος...
  3. Καλημέρα σας... Θα ήθελα την βοήθειά σας... Απο το 1998 εώς και το 2003 εργαζόμουν ως μισθωτός σε μια εταιρία ανιπροσωπειών βιομηχανικού εξοπλισμού και πρώτων υλών. Τα καθήκοντά μου στην αρχή ήταν μεταφράσεις τεχνικών εγχειριδίων και σιγά σιγά πέρασα στον τομέα της συντήρησης και επισκευής των μηχανημάτων. Τώρα, η ίδια εταιρία μου έκανε πρόταση συνεργασίας για να αναλάβω την συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων της στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, μετά απο 8μηνη εκπαίδευση στην έδρα της στην Αυστρία, αλλά με θέλουν ως ελεύθερο επαγγελματία... Ρώτησα στο ΤΕΕ και δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν... Ξέρω οτι για να κάνεις έναρξη ελεύθερου επαγγελματία πρέπει να έχεις και άδεια άσκησης επαγγέλματος... Εγώ δεν έχω τέτοια άδεια και ούτε μπορώ να βγάλω... Οι "σπουδές" μου ειναι Β' κύκλος ΤΕΕ μηχανικός αυτοκινήτων και ενα πτυχίο τεχνικής μετάφρασης... Υπάρχει κάποια λύση...? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.