Μετάβαση στο περιεχόμενο

kstellitsa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Πρόκειται για οικόπεδο που βρίσκεται σε νησί, δεν ξέρω βέβαια εάν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο αυτό. Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τη συμβουλή σας την οποία και βέβαια θα ακολουθήσω.
  2. Όπως είπα και νωρίτερα, απο την πολεοδομία μου είπαν να κάνει ο μηχανικός μου αίτημα κατάτμησης κ αν γίνει δεκτό να προχωρήσουμε στην κατάτμηση. Ο μηχανικός που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο οικόπεδο μου είπε οτι το γνωριζε οτι πρέπει να κάνει αίτημα κατάτμησης αλλα δεν θέλει σε καμία περίπτωση, γιατι λέει οτι δεν θα βγάλει πουθενά, λέει να το αφήσουμε έτσι, κ αν κάποια στιγμή αλλάξει ο νόμος, τότε λέει θα το αξιοποιήσω....δεν ξέρω τι να πω.... Πραγματικά εχω μπερδευτεί, κάθομαι και διαβάζω μόνη μου τους νόμους, μπας και βρώ κανένα παραθυράκι, αλλα δεν βρίσω άκρη.
  3. ....από την πολεοδομία μου είπαν: πές στο μηχανικό σου να κάνει αίτηση για κατάτμηση του οικοπέδου....έτσι ακριβώς μου είπαν...τι να πω κ εγώ που δεν ξέρω απο αυτά.....
  4. Απο την πολεοδομία της συγκεκριμένης περιοχής μου είπαν οτι θα πρέπει ο μηχανικός να κάνει αίτηση για κατάτμηση. Όμως ο μηχανικός που έχω δεν θέλει σε καμία περίπτωση να προβεί σε κάτι τέτοιο, δεν μου έχει εξηγήσει το γιατί, επιμένει όμως οτι δεν γίνεται τίποτα για το συγκεκριμένο οικόπεδο. Μπορεί να έχει και δίκιο, ομώς απλά ήθελα κ αλλη μια γνώμη για επαλήθευση.
  5. ...οπότε το αφήνω μπας και αλλάξει κανένας νόμος..... ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  6. Ναι είναι σε οικισμό κάτω απο 2000 κατοίκους, και πρόσωπο έχει 3 περίπου μέτρα, αυτό αποτελεί πρόβλημα?
  7. Καλησπέρα, έχω ένα οικόπεδο το οποίο είναι 12 στρέμματα,ενιαίο, εντος σχεδίου, άρτιο και οικοδομησιμο. Στη συγκεκριμένη περιοχή χτίζεις 400 τ.μ /στρέμμα, όμως απο ότι εχω πληροφορηθεί, σύμφωνα με κάποιον νόμο επειδή το συγκεκριμένο οικόπεδο ειναι ενιαίο κ δεν εχει χωριστεί ποτέ σε μικρότερα κομμάτια οτι μπορώ να χτίσω στα 12 στρέμματα μόνο 400 τ.μ. Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο?Σε περίπτωση που κάνουμε τώρα κατάτμηση του οικοπέδου, μπορώ να χτίσω παραπάνω τετραγωνικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.