Μετάβαση στο περιεχόμενο

trian12

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

trian12's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. υπαρχουν τα δοκιμια τα οποια ειναι πιστοποιημενα και εχουν ελεγχει..οποτε πιστευω οτι δεν τιθεται θεμα ποιοτητας σκυροδεματος..οσων αφορα τον οπλισμο και αυτος ειναι καλης ποιοτητας και εχει επιβλευθει.. επιπροσθετα κατα την ενωση των κολωνων ριχνουμε ρητινη στο καλουπι της υπαρχουσας κολωνας για να εχουμε την καλυτερη δυνατη προσφυση με την νεα κολωνα που πεφτει... Αυτο που ψαχνω σημερα ειναι το πως θα ελεγχουν οι κολωνες.. με την κρουσιομετρηση απο οτι καταλαβα ελεγχεις την επιφανειακη αντοχη του σκυροδεματος..με τους υπερηχους σιγουρα θα δημιουρηθει προβλημα στην μετρηση λογω του οπλισμου... Ποια ειναι η γνωμη σας ωσων αφορα τον ελεγχο με γεωρανταρ?
  2. συζηταγαμε για μια ειδικη τεχνικη για να επισκευαστει το 203 με ενα ειδικο υλικο και καλουπια...(αν και η γνωμη μου ηταν και πλεον παραμενει να γκρεμιστει....και παλι απο την αρχη...) το μονο που μενει πλεον ειναι να σταματησουν οι εργασιες να ελεγχει εξονθχιστηκα η οικοδομη να γκρεμιστει το 203 και παλι απο την αρχη και να τσιμπισω ενα μαδερι και να τους κυνηγαω.. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..αυριο θα εχω νεα... να στε καλα.
  3. Στην οικοδομη εχει πεσει η πατουρα,το υπογειο,η πλακα του ισογειου με τα καθετα δοκαρια..και αυριο θα πεσουν τα οριζοντια δοκαρια του ισογειου.. και γω πιστευω οτι δεν ειναι μονο αυτα που ειναι εμφανη αλλα και αλλα τα οποια ειτε ειναι πισω απο το αφλολεξ ειτε στο εσωτερικο των δοκων...αυριο θα συννενοηθω για το πως θα επισκευαστουν αυτες οι "φωλιές"... οσων αφορα φιλε pk10 το πως θα επισκευαστουν αυτα τα σημεια..αυτο που συζηταω και θα θελα να ακουσω και την γνωμη σας ειναι το ανοιγμα αυτων των σημειων μετα καθαρισμα απο χαλικακια και σκονες και εν συνεχεια τοποθετηση μπετου ταχειας πηξεως η καποιου αλλου υλικου....
  4. επιβλεψη υπαρχει...Τι επιβλεπει ομως....σημερα επιασα με το κομπρεσερ μερικα σημεια και σε 2 σημεια μπηκε σαν να το εβαλα σε βουτηρο...ηταν κουφια..σε βαθος 7-13 cm περιπου.. Η δουλεια ειναι απαραδεκτη...πλεον θα επιβλεπω οποιαδηποτε εργασια γινεται απο την αρχη μεχρι το τελος πριν και μετα και θα την ελεγχω εξονυχιστικα.. Το προβλημα κατα την αποψη μου εστιαζεται στον δονητη. θα ηθελα λοιπον να ρωτησω ΠΟΣΗ ωρα πρεπει να μενει ο δονητης μεσα στην κολωνα ωστε να μην εχουμε αυτες τις φυσαλιδες??
  5. οτι ειναι πολυ κακη δουλεια το ξερω...το θεμα ειναι ποιο ειναι το προβλημα..στην δονηση οταν ριχνουν το μπετο ? η ειναι κακη η ποιοτητα του μπετου??
  6. Αγαπητοί μηχανικοί, Είμαι ιδιώτης και έχω προβεί στην ανέγερση τετραώροφης πολυκατοικίας. Εμφανιστήκαν λοιπόν κατά το ξεκαλούπωμα των δοκών και των λοιπών δομικών στοιχείων τα παρακάτω φαινόμενα τα οποία σας παραθέτω με φωτογραφίες για να ακούσω τα συμπεράσματα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. http://img153.imageshack.us/g/img2061b.jpg/ Επιπρόσθετα έχω τραβήξει και φωτογραφίες από τα καλούπια στα οποία έχει τοποθετηθεί ο οπλισμός και σε μερικά σημεία ο οπλισμός εφάπτεται με το ξύλο, πράγμα το όποιο πιστεύω ότι είναι κακοτεχνία καθώς όταν θα πέσει το σκυρόδεμα και γίνει το ξεκαλούπωμα τα σιδερά του οπλισμού σε εκείνα τα σημεία θα είναι εκτεθειμένα. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας καθώς και τα σχόλια σας μιας και το θέμα με έχει ανησυχήσει αρκετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.