Μετάβαση στο περιεχόμενο

katkom

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Πάντως η κάρτα του γράφει Μηχανολόγος Μηχανικός, μέλος ΤΕΕ κλπ.. Σχετικά με τον καυστήρα δεν ξέρω ποια χαρακτηριστικά πρέπει να σας αναφέρω. Αν επιτρέπεται στο forum μπορώ να σας δώσω το link για τον συγκεκριμένο.
  2. Ο θερμοστάτης δεν είναι πάνω από κάποιο σώμα. Αφού επικοινωνήσαμε με τον μηχανικό, θεωρεί ότι το πρόβλημα βρίσκεται στον κυκλοφορητή (χωρίς βέβαια να έρθει). Επίσης το βράδυ που κατεβάζουμε αρκετά τον θερμοστάτη (π.χ.στους 10 C), ο λέβητας δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε κατάσταση συντήρησης και όχι να συνεχίζει να λειτουργεί και στέλνει ζεστό νερό στα σώματα? Αυτό μπορεί να οφείλεται στο φαινόμενο της επαγωγής? (σύμφωνα με τα λεγόμενά του λόγω του ότι ο λέβητας βρίσκεται στην ταράτσα).
  3. Ο πωλητής είναι ο ίδιος μηχανολόγος μηχανικός, αλλά δεν εγκατέστησε ο ίδιος με κάποιο συνεργείο τον λέβητα. Υποτίθεται (σύμφωνα με τον ίδιο) οτι ενας υδραυλικός θα μπορούσε να κάνει την εγκατάσταση. Για αυτό το λόγο την εγκατάσταση την έκανε υδραυλικός. Εμεις βέβαια τώρα προσπαθούμε μόνοι μας να βρούμε την λύση...
  4. Γεια σας. Μόλις αντικαταστήσαμε τον λέβητα πετρελαίου με λέβητα πέλλετ. Αν και ο πωλητής μας διαβεβαίωσε ότι οι διάφορες παράμετροι λειτουργίας είναι ήδη ρυθμισμένες, αντιμετωπίσαμε απο την πρώτη ημέρα προβλήματα σε σχέση με αυτό. Το σημαντικότερο είναι ότι ενώ ο θερμοστάτης εντός του σπιτιού δείχνει οτι έχει επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία ο λέβητας συνεχίζει να λειτουργεί και να στέλνει ζεστό νερό στα σώματα. Επίσης την πρώτη ημέρα λειτούργησε καποιά ασφάλεια (για την εκτόνωση του συστήματος προφανώς) και το ζεστό νερό βγήκε στο λεβητοστάσιο. Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με λέβητα πέλλετ. Ποιό θεωρείτε ότι είναι το πρόβλημα? Επίσης ο λέβητας βρίσκεται στην ταράτσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.