Μετάβαση στο περιεχόμενο

GIxa

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

GIxa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυο διευκρινιστικές ερωτήσεις. 1)Στη διεύθυνση ανάπτυξης βγαίνει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ? 2) ΟΑΕΕ είναι το ΤΕΒΕ πλέον?
  2. Θα σου πρότεινα: Τεχνικά http://www.tekdotiki.gr/index.asp?p=texnika Τεχνική http://www.texnikieklogi.gr/ Ηλεκτρολόγος http://www.electrologos.gr/ Νομίζω είναι μια καλή αρχή
  3. Σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ. Νομίζω μια καλή αρχή είναι η εύρεση του ΓΠΣ ή του ΣΧΟΟΑΠ, κάτι του οποίο την ύπαρξη δεν γνώριζα που αναφέρει ο φίλος GRTOPO. Το "μεγάλη πιθανότητα" είναι καθαρά δική μου σκέψη και εκτίμηση και όχι από κάποια επίσημη αρχή.
  4. Καθότι στο επάγγελμα νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός και άσχετος από τοπογραφικά, θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Πρόκειται να προβώ στην αγορά ενός αγροτεμαχίου 420τ.μ. εκτός σχεδίου πόλεως γωνιακό. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω σχήμα είναι πρόσωπο με τον επαρχιακό δρόμο Α , (νομίζω πλάτους 4μ.) που ενώνει δυο χωριά και περνάει αστική συγκοινωνία. Ο Β δρόμος είναι πιο μικρός. Τι θα πρέπει να προσέξω? Γνωρίζει κάποιος για την περίπτωση όπου θα μπει εντός σχεδίου ( μεγάλη πιθανότητα) πόσα μέτρα θα μου πάρουν από τον δρόμο Α και πόσα από τον δρόμο Β?
  5. Υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να τα βρεις αν επισκεφτείς ιστοσελίδες από εταιρείες αντιστροφέων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.