Μετάβαση στο περιεχόμενο

SnakeEyes

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

SnakeEyes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δλδ δεν χρειάζεται πουθενά αυτή η άδεια;
  2. Θα μπορούσες να πεις με ποιο τρόπο μπορώ να βγάλω αυτή την άδεια (Εργοδηγού Μηχανικού Εγκαταστάσεων Ειδικότητας 2) ; Ποια είναι η διαδικασία;
  3. Παιδιά ίσως θα έπρεπε να γίνω λίγο πιο σαφής, αν προσέξατε και από την ειδικότητα μου είμαι μηχανικός άλλου κλάδου. Απλά έχει προκύψει συνεργασία και ασχολούμε με αρχιτεκτονικό σχέδιο, κάτι άσχετο τελείως με την ειδικότητα μου αλλά που μου αρέσει πάρα πολύ. Οπότε αναρωτιέμαι αν υπάρχει γενικότερα ζήτηση για σχεδιαστές ώστε να ψάξω και για άλλες τέτοιες συνεργασίες και επίσης να επενδύσω χρόνο ώστε να μάθω περισσότερα (3d, φωτορεαλισμό κτλ).
  4. Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν συνηθίζετε ως μηχανικοί να φτιάχνετε μόνοι σας τα αρχιτεκτονικά σχέδια ή να τα δίνετε σε κάποιον σχεδιαστή-ια? Πιστευετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το σχέδιο?
  5. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας, μου είπατε πραγματικά χρήσιμα πράγματα. και τώρα ξεκινάει η αυτοεκπαίδευση ναι, προτάσεις βιβλίων ευπρόσδεκτες!
  6. όταν λέω ότι την κάνω μια χαρά τη δουλειά αναφέρομαι στο θέμα τουλάχιστον των 2d σχεδίων (κατόψεις, όψεις, τομές) και επειδή οι συνεργάτες μου (άλλος ένας λόγος που χρησιμοποιώ autocad) χρησιμοποιούν παλιές εκδόσεις. Όσον αφορά τη καινούρια έκδοση του acad πιστεύεις δλδ ότι μπορεί να κάνει σε κάποιο βαθμό ικανοποιητικό 3d? Επίσης για το blender ψάχνοντας στο παρελθόν στο Internet διάβαζα ότι είναι δύσκολο και όχι τόσο καλό όσο το 3ds, όμως δεν το έχω δουλέψει για να έχω προσωπική πείρα, οπότε σίγουρα κάποιος που έχει κάνει δουλειές με αυτό ξέρει καλύτερα, νομίζεις δλδ ότι αξίζει να δαπανήσω χρόνο σε αυτό? Ευχαριστω.
  7. @howard_roark γιατί κάνουμε 3d στο autocad και όχι κατευθείαν στο 3ds max? δεν γνωρίζω το 3ds max αλλά δεν θα ήταν πιο εύκολο απτήν αρχή στο 3ds? αναφέρεις κάποια πράγματα όπως λόγοι συνεργασίας και ταχύτητα, μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ. @JTB 1. άσχετος με το χώρο, βρέθηκα από σπόντα να κάνω αυτή τη δουλειά και μου αρέσει! 2. autocad 2008 3. 3ds max 9 4. όχι δεν έχω καθόλου γνώσεις και όπως και το autocad θα ξεκινήσω να μαθαίνω μόνος μου. αναβαθμίσεις προς το παρόν δεν προβλέπονται διότι το κόστος είναι μεγάλο, άλλωστε δεν βρίσκω και το λόγο να δώσω τόσα χρήματα από τη στιγμή που με το acad 2008 κάνω μια χαρά τη δουλεία μου.
  8. Δουλεύω αρχιτεκτονικά σχέδια με autocad και θα ήθελα να ασχοληθώ και με το θέμα του φωτορεαλισμού σε 3ds max, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν πρέπει ξεκινήσω εισάγοντας της κατόψεις που είναι 2d στο 3ds max και να συνεχίσω από εκεί και πέρα το 3d ή αν πρέπει να γίνει κάποια προεργασία σε 3d στο autocad και στη συνέχεια να δουλέψω με 3ds max. (Αν νομίζεται πως έχω ποστάρει σε λάθος ενότητα παρακαλώ μεταφέρεται το θέμα)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.