Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χιδίρογλου Μιχάλης

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Χιδίρογλου Μιχάλης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να μάθω όπως λέει και η επικεφαλίδα, την διαδικασία αδειοδότησης αιολικού πάρκου ή τουλάχιστον αν γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να ψάξω. Υπάρχει μήπως κάποιος '' μπούσουλας'' για την διαδικασία αδειοδότησης? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  2. με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει. Ευχαριστώ
  3. ναι γνωρίζω συναδέλφους μου που το έχουν κάνει στο Δημοκρίτειο. Αν και προσώπικά το θεωρώ μεγάλη καθηστέριση στην επαγγελματική καριέα, με την έννοια, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Δεν το λέω για εσένα προσωπικά φίλε απλά μια διαπίστωση κάνω.
  4. Διαβάζοντας τα παραπάνω μου φαίνεται πως έχουμε στήσει κάποιο γκρουπ ανώνημων μηχανικών... Πέρα απο την πλάκα όμως τα πράγματα είναι όντως τραγικά. Ακούω περιπτώσεις Π.Μ. ή Η.Μ. οι οποίοι είναι απελπισμένοι ή τουλάχιστον ήταν και κάποια στιγμή το ξεπέρασαν. Εγώ προσωπικά είμαι μηχανικός περιβάλλοντος. Ζώ σε μεγαλούπολη, και δέν έχω μπάρμπα μηχανικό. Δυστηχώς δεν έχω απο πουθενά στήριξη και το είδος της σχολής μου σπούδασα με έχει εξειδηκεύσει σε ένα τομέα ό οποίος είναι αγνωστος για πολλούς. Αποτέλλεσμα : δεν μπορώ να επιδείξω ή να ερφαρμόσω πουθενά τις γνώσεις που απέκτησα σπουδάζοντας, δίνω στους γύρω μου την εντύπωση ότι έφαγα τα χρόνια μου άσκοπά και νιώθω ότι δεν κέρδισα τίποτα. Δεν είναι μόνο η αγορά εργασίας αλλά όταν το ίδιο το TEE κοιτάει να με φάει ζωντανο στερώντας μου όλα τα δικαιώματα και δεν μου δίνει κατι απο το οποίο να κρατηθώ η να με κάνει απαραίτητο τότε τι να περιμένω απο την ελεύθερη αγορά??? Προσώπικά έχω βγέι στην πιάτσα εργασίας απο πέρυσι. Βρήκα δουλειά σε έργολάβο με πραγματικά ξεφτίλα λεφτά και ανασφάλιστος τους πρώτους 6 μήνες. Μετά απο 10 μήνες είμαι ακόμα στην ίδια δουλειά και έχω καταντήσει απο εργοδηγός, λόγω έλειψης κατασκευών υπάλληλος γραφείου. Έχω πάει σε αρκετές συνεντεύξεις, και έχω ψάξει αρκετά την δουλειά αλλά ώς τώρα δεν έχω πάρει καμιά γνώση ως μηχανικός περιβάλλοντος, δεν έχω βρεί τιποτα το αξιόλογο έξω και δεν με βοηθάει το ίδιο το ΤΕΕ. Μπορεί εσείς να μην βρίσκετε δουλειά εύκολα αλλά ότι και να κάνετε οι γνώσεις σας πάνω κάτω ώς εργοδηγοί θα φανούν. Πάντως άν και τα πράγματα είναι όντως τραγικά και πολύ πριν πάρω το πτυχείο το είχα πάρει χαμπάρι εγώ δεν είμαι έτοιμος να το βαλω κάτω. Παρόλο τις δυσκολείες γουστάρω τρελλά αυτό που σπούδασα, αγαπάω το μηχανιλίκι γιατί αυτό ονειρευόμουν να κάνω μια ζωή. Κανουμε υπομονή και ελπίζουμε για το καλύτερο....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.