Μετάβαση στο περιεχόμενο

eirini_hmmy

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από eirini_hmmy

  1. Ποιες ειδικότητες μηχανικών μπορούν να υπογράφουν τεχνικές εκθέσεις για ημιυπαίθριους?

     

    Οι ηλεκτρολόγοι - μηχανολόγοι μπορούν, ή μόνο πολιτικοί - αρχιτέκτονες?

     

    Ευχαριστώ!

  2. Καλημέρα!

     

    Να σας κάνω μια ερώτηση? Έχω άδεια πριν την 2/7/2009, και άρα οι ημιυπαίθριοι εντάσσονται στη ρύθμιση. Το κτίριο όμως ξεκινώ τώρα να το χτίζω, και ο ιδιοκτήτης τελικά θέλει να αλλάξει το σχέδιο (και το εξωτερικό περίβλημα του κτιρίου, ή αν δε γίνεται, έστω τα σχέδια των διαμερισμάτων) επειδή δεν του αρέσουν τελικά οι κατόψεις - τα σχέδια των διαμερισμάτων. Θεωρείτε ότι γίνεται ή τότε θα σταματήσει να εντάσσεται στη ρύθμιση λόγω αναθεώρησης της άδειας?

     

    Ευχαριστώ πολύ!

  3. Γεια σας!

     

    Να σας κάνω 1 ερώτηση για το νόμο?

     

    Προβλέπει ότι μπορούν να μπουν στη ρύθμιση ημιυπαίθριοι που έχουν κλειστεί με οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί πριν την 2/7/2009. Μπορούν να μπουν στη ρύθμιση ημιυπαίθριοι, που η άδεια του κτιρίου έχει μεν εκδοθεί πριν από αυτή την ημερομηνία αλλά δεν είναι τελειωμένη η οικοδομή? Αν δηλαδή οι ημιυπαίθριοι αυτοί δεν έχουν ακόμα κτιστεί αλλά προβλέπεται η δημιουργία τους από την άδεια?

     

    Και σε ποια φάση πρέπει να είναι η οικοδομή για να μπορεί να γίνει νομιμοποίηση?

     

    Εγώ, στο βαθμό που αφαιρέθηκε η διάταξη ότι θα πρέπει να έχουν συνδεθεί με ΔΕΗ ως την 30/7/2010, καταλαβαίνω ότι δεν απαιτείται να έχει κτιστεί το κτίριο, αρκει η άδεια του να έχει εκδοθεί πριν την 2/7/2009. Ισχύει?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.