Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Fokos

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://fokosplace.blogspot.com

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Κυπαρισσία Μεσσηνίας

Fokos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, θελω πληροφοριες για mechanical seals (μηχανικες σαλαμαστρες) Αν ξερει καποιος καποιο Link ή ειναι ο ιδιος γνωστης θα με βοηθουσε αρκετα. π.χ Επιγραμματικα τα πιο Κοινα προβληματα προς επισκευη και επισης επιγραμματικα η διαδικασια επισκευης Ευχαριστω πολυ.
  2. Ναι το ξερω, ευχαριστω. Αν ειναι αρχικο καποιας λεξης ρωταω. Και επισης L-L ή L-S τι ακριβως σημαινει ?
  3. μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει στο L-S στα μπιμπικια ασφαλειας? Light? και S= ? Ευχαριστω
  4. Καλησπερα σας, θα ηθελα να μια βοηθεια. Ξερουμε οτι αν εχουμε τις διαστασεις μιας δεξαμενης και τις πολλαπλασιασουμε βρισκουμε την χωρητικοτητα της δεξαμενης. Το αντιστροφο πως μπορω να το υπολογισω? Θελω μια δεξαμενη για πχ 300λιτρα, πως θα υπολογισω τις διαστασεις? Ευχαριστω πολυ
  5. Ειμαι σε χωριο, παλιο σπιτι κλπ. Ειδα απεξω στο τοιχο, εχει ενα κουτι οπου βγαινουν 3 καλωδια, το ενα εξ αυτων παει στη μοναδικη πριζα τηλεφωνου που εχω εγω, τα αλλα 2 ομως... πανε στα σπιτια αριστερα -δεξια απο εμενα !!
  6. Θελω γιατι 1ον εχει προβλημα η ασυρματη καρτα δυκτιου του λαπτοπ μου και 2ον το desktop μου, οπου αυτο χρησιμοποιώ πιο πολυ, δεν εχει ασυρματη καρτα δυκτιου και το γραφειο μου ειναι στο δωματιο που δεν εχει μπριζα. Αυτος ειναι ο κυριως λογος και δεν θελω να εχω ενα καλωδιο ethernet να περναει μεσα απο ολο το σπιτι.
  7. Ναι και ασύρματο τηλέφωνο, αυτό το ξέχασα
  8. Εχω ηδη ασυρματο ιντερνετ, σε λιγο καιρο θα βαλω ασυρματη δορυφορικη τηλεοραση, δεν παει πολυ να βαλω και ασυρματη πριζα? !!
  9. Καλησπερα, το σπιτι που μενω ειναι παλιο και υπαρχει μονο μια πριζα τηλεφωνου στο ενα απο τα 4 δωματια. Με ποιον τροπο θα καταφερω να βαλω και σε αλλα δωματια πριζα με τις λιγοτερες απωλειες στη γραμμη ; Με ενδιαφερει και για τηλεφωνικη συσκευη αλλα και για το router του adsl. Ευχαριστω Φώτης
  10. Με το θέμα της αρτιότητας άλλαξε τίποτα? Ένα γήπεδο 2.5 Στρεμμάτων μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο μπορεί να εκμεταλλευτεί τώρα?
  11. Καλησπέρα και απο εμενα, λιγο αργα για τον νεαρο φιλο που ρωτουσε διαφορα για τα πανεπιστήμια. Παντως ενα μεγαλο μπραβο που μπηκε στο " κοπο " να το ψαξει τοσο πολυ για το μελλον του. Ελπιζω να αποφασίσεις για το καλυτερο. Οσων αφορα τη "μεταγραφη" απο ενα BEng σε ενα αλλο, ειναι σχετικα ευκολο, αναλογα και με τις επιδωσεις σου, αλλα συναμα αρκετα επικίνδυνο. Χαρακτηριστικα θα αναφερω το δικο μου παραδειγμα. Πηγα Αγγλια το 1999, ξεκινησα να κανω foundation year για μηχανικος. Θα μπορουσα δηλαδη μετα το τελος του year 0 να διαλεξω σε ποια σχολη μηχανικων θελω να παω. Μετα τον 1ο μηνα και ενω εχει γινει μια αξιολογηση μου προτινε ο head ot department του Manufacturing Systems Engineering απευθειας θεση στο 1ο ετος. Την δέχτηκα με τη λογικη οτι "γλιτώνω" ενα χρονο σπουδων.Ετσι λοιπον πηγα αμεσως στο 1ο ετος της σχολης αυτης. Περασε η πρωτη χρονια και ειχα εξαιρετικές επιδωσεις ( 80+ ) και πηραν τα μυαλλα μου αερα... Ετσι λοιπον εστειλα ενα εμαιλ στο university of essex λεγοντας τους οτι ενδιαφερομαι για transfer στη σχολη μηχανικων υπολογιστων... Και αυτοι με δεχτηκαν στο 2ο ετος... Αναγνωρισαν δηλαδη το 1ο ετος της σχολης που ημουν. Μην τα πολυλογω... Παροτι η χαρα μου ηταν μεγαλη, στην πραξη την πατησα.. Δεν ειχανε καμια σχεση τα δυο τμηματα μεταξυ τους, με αποτελεσμα να τα βρω πολυ σκουρα στο 2ο ετος στο Essex ( που btw τοτε ηταν στα top10 στους μηχανικους υπολογιστων ). Ετσι λοιπον εχασα τη χρονια, και μετα απο αρκετη σκεψη, επεστρεψα εκει που ημουν και συνέχισα την 2η χρονια του Manufacturing, σχολη την οποια και τελειωσα. Με λιγα λογια, transfer ειναι σχετικα ευκολο να γινει, το θεμα ειναι κατα ποσο υπαρχουν οι "βασεις" για να αντεξεις σε αυτη την αλλαγη.
  12. ειμαι σε διαδικασια ερευνας για δημιουργία πάρκου 100kw. Το κτημα που διαθετω ειναι 2.5 σχεδον στρεματα εκτος σχεδιου - ΔΕΝ ειναι αρτιο και ΔΕΝ ειναι οικοδομησιμο. Εστειλα εμαιλ σε μια εταιρια που ειχα μιλησει πριν παρω το τοπογραφικο και μου απαντησαν αυτο. "Όσον αφορά το χαρακτηρισμό "μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο", όντως στην παρούσα φάση αποτελεί πρόβλημα, αλλά αναμένεται να επιλυθεί στο προσεχές μέλλον." Οποτε, υπολογιζω οτι με το νεο νομο θα μπορει να γινει εγκατασταση Φ/Β και σε μη αρτια γηπεδα
  13. Επειδη εχω μπερδευτει λιγο... μια σημαντικη ερωτηση... Πηρα το τοπογραφικο σημερα και λεει : "Το αγροτεμαχιο με στοιχει ( ****) Εμβαδου Εολ=2419,84τμ ειναι εκτος σχεδιου και εκτος ζωνης του Δημου ** του Νομου ** βρισκεται στην κτηματικη περιφερεια του Δ.Δ** στη θεση ** ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αρτιο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οικοδομησιμο και ΔΕΝ επιτρεπεται η δομηση του συμφωνα με τις ισχυουσες πολεοδομικες διαταξεις. Το ανωτερο αγροτεμαχιο δεν υπαγεται στις διαταξεις του Ν.1337/83 επομενως δεν οφειλει εισφορα σε γη και χρημα" Αυτο τωρα ειναι θετικο η αρνητικο για την επενδυση? Γιατι καπου διαβασα κατι για "Αρτιο" κλπ αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα... Οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.