Μετάβαση στο περιεχόμενο

rousos3

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. η οικοδομη είναι πριν το 83 . η παρανομια εγινε το 98 .
  2. άρα το πρόστιμο είναι περίπου 700 ευρώ (μετρητά) + μηχανικός ??? τα βγάζω σωστά ; με βάση ενα xls που βρήκα εδώ στο φόρουμ
  3. οπότε αφήνουμε την πρώτη κατοικία ...
  4. Λοιπόν αναλυτικά Είναι δώμα με συμβόλαιο αγοράς σε 3οροφη οικοδομή 11 τμ έγινε επέκταση άλλα 30-32 τμ . Αν το δηλώσουμε ως πρώτη κατοικία έχουμε καμία ελάφρυνση ; Και ποια είναι η διαδικασία να αλλάξει ως πρώτη κατοικία ; Η τιμή ζώνης είναι 1450 (παλαιό Φάληρο , οδός ΝΑΙΑΔΩΝ); Επίσης έχουμε πληρώσει ήδη πρόστιμο αυθαίρετου και πρόστιμό διατήρησης αυθαίρετου αυτό θα αφαιρεθεί ; Το κόστος ποιο είναι ; Παράβολο + αμοιβή + πρόστιμο = ; (είναι και κάτι άλλο που μου διαφεύγει ; ) Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα σας , Πρέπει να κάνουμε έναν εκβραχισμό σε μια περιοχή που δεν είναι δυνατή η χρήση φουρνέλων . είναι βράχος αρκετά σκληρός και το κόστος εκβραχισμού είναι ασύμφορο . θα ήθελα να ρωτήσω αυτά τα υλικά (διογκωτικά τσιμέντα) θα μου κάνουν δουλειά ? Τα έχει χρησιμοποιήσει κάνεις ? ποιο είναι το κόστος τους ? ο βράχος (πλαγιά βουνού) είναι τετραγωνισμένος και το κομμάτι που πρέπει να κοπεί (αφαιρεθεί) είναι συνεχόμενο με μήκος 14 μ , πλάτος 1μ και ύψος 1μ .
  6. Καλησπέρα σας , θα ήθελα να με βοηθησει κάποιος με το τι ισχυει στην Ζ.Ο.Ε Καστοριάς . έχω ενα κτημα στην περιοχή σιούτσιστα (ΧΛΟΗ) το οποίο ειναι περίπου 21 στρ . Απο αυτό κατέχω το 66.67% . έχει πρόσοψη σε επαρχιακή οδο (περίπου 85μ) . Μπορέι αυτο να χωρίστει σωστά και νόμιμα ? Τί ισχύει γενικά για την συγγεκριμένη Ζ.Ο.Ε ? Ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.