Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nolwe

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Nolwe's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, σαν άνεργη εγγεγραμμένη σε ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ αν προσληφθώ σε επιχείρηση που δε δραστηριοποιείται στο χώρο οι εισφορές μου θα είναι στο 45% ; Γνωρίζετε τις ανάλογες εισφορές για πρώην μισθωτό ΙΚΑ- νυν ΕΦΚΑ; Επίσης επειδή έτσι που βλέπω τα πράγματα δε θα μένει τίποτα, αν κάνω διαγραφή από ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ/ΕΦΚΑ θα μετρήσουν τα 5,5 χρόνια εισφορών ή θα το κλαίμε το 10χίλιαρο; Ευχαριστώ πολύ...
  2. Καλημέρα, υπάρχει κάποιος που να ήταν στο πρόγραμμα voucher 18-29 ετών και να τον προσέλαβε η επιχείρηση στην οποία έκανε την πρακτική του με το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης; Μπορεί ο εργοδότης να τον ασφαλίσει στο ΤΣΜΕΔΕ (+ ΙΚΑ για παροχές σε χρήμα); Ή θα είναι διπλοασφαλισμένος - το οποίο έχει ειπωθεί σε πολλές συζητήσεις ότι είναι παράνομο; Επίσης ο μισθός του θα είναι ο κατώτατος για μηχανικούς; Γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός ώστε να δούμε και τις δικές μας εισφορές αν δεν φτάνει τα 693,35 Ε; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα, είμαι νέα μηχανικός, γραμμένη -δυστυχώς- από τέλη Ιούνιου στο ΤΣΜΕΔΕ. Κάπου άκουσα ότι πρέπει να κάνω έναρξη για να μετράνε τα συντάξιμα χρόνια. Ισχύει ή εφόσον πληρώνεις κανονικά τις εισφορές σου μετράνε από την ημερομηνία εγγραφής σε ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ; Επίσης, (ίσως off topic) σε περίπτωση που κάνω έναρξη υπάρχουν κάποια πάγια έξοδα που πρέπει να πληρώνω το χρόνο; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.