Μετάβαση στο περιεχόμενο

Codert

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Codert's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς η πολεοδομία δεν μπορεί να με βοηθήσει. Σε σχετική ερώτηση μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί είναι καινούριος ο νόμος. Τους ρώτησα αν θα μπορούσαν να το διευκρινήσουν με κάποια επερώτηση, κάπου, με κάποιο τρόπο, εφόσον ο νόμος είναι ήδη εν ισχύ και... παραλίγο να με πυροβολήσουν. Ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν να κάνω "τακτοποίηση" του παταριού και να βγάλω άδεια για την μία γκαρσονιέρα και όταν έρθει ή ώρα για τη δεύτερη θα το εξετάσουν και θα μου απαντήσουν. Μπορεί λέει να είμαι τυχερός, μπορεί πάλι και όχι.... Μήπως να πάω σε αστρολόγο, μέντιουμ, καφετζού? Καμιά ιδέα? Πως βγάζετε άκρη ρε παιδιά????
  2. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι ιδιώτης και θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω ζήτημα: Έχω μια οικοδομή που αποτελείται από ένα ισόγειο κατάστημα 111 τμ με πατάρι 44 τμ και ένα διαμέρισμα στον 1 όροφο. Το πατάρι το έχω απομονώσει από το κατάστημα το οποίο είναι νοικιασμένο (το κατάστημα). Υπάρχει περίσεια δόμησης περίπου 60 τμ. Θέλω να δηλώσω το πατάρι σύμφωνα με το νόμο Μπιρμπίλη. Θέλω να βγάλω μια άδεια τώρα για να χτίσω μια γκαρσονιέρα 30τμ στο 2 όροφο και να δηλώσω και το πατάρι. Αν το κάνω αυτό και πάω μετά απο δυό χρόνια να βγάλω δεύτερη άδεια για τα 30 τμ που απομένουν υπάρχει περίπτωση να μου που πως η "νομιμοποίηση" του παταριού έχει εξαλείψει το συντελεστή δόμησης? Μήπως πρέπει να βγάλω πρώτα άδεια και για τις δύο γκαρσονιέρες του 2 ορόφου και μετά να προχωρήσω σε νομιμοποίηση του παταριού ώστε να κατοχυρώσω τα τετραγωνικά υπολοιπόμενης δόμησης? Ρώτησα το μηχανικό μου αλλά δεν είναι σίγουρος λέει... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.